újabb események régebbi események további események
12:02
Ilpaki új cikket töltött fel
23:05
Bervinn módosította a cikkét
16:32
Bervinn új cikket töltött fel
09:09
Clara62 módosította a cikkét
09:15
Jamesswess regisztrált a weboldalra
09:05
Clara62 új cikket töltött fel
08:57
Clara62 új cikket töltött fel
18:04
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:13
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
05:58
kalozlány új cikket töltött fel

Most nem kell több

2011. október 3. - Látogatók száma: 63

Pillanatnyilag nem kell semmi több.

Látom az arcodon, hogy örülsz nekem, és én is ugyanígy érzek.
Jó, hogy itt ülünk egy forró teával a kezünkben, a lábunkat magunk alá húzva a kanapén. A testünket átjárja a jóleső melegség. Talán a teától, de az is lehet, hogy valami sokkal különlegesebb dologtól, nem tudom, de talán nem is lényeges.
Tudod, olyan ez, mint amikor belépsz a házba, és mielőtt a cipődet letennéd, leülsz egy kicsit. Csak egy pillanatra megpihenni. Nem fáradtság ez, nem is lustaság, hanem csak egyszerűen örülsz annak, hogy végre valahára otthon vagy, körülötted minden ismerős, mindenhez kötődésed van, minden apró szeglet meleg és barátságos. Jó neked itt.
Megfeledkezel arról, hogy mennyire fáradt is vagy, mennyire fáj a hátad, vagy a lábad, nem nyomasztanak a kifizetetlen számlák, nem aggódsz az anyád vérnyomása miatt, nem félsz, hogy miközben sétálsz az utcán, megtámadnak és kirabolnak, nem rettegsz amiatt, hogy mi lesz a gyerekeiddel, ha végeznek az egyetemen. Az sem zavar akkor, hogy esténként holtfáradt vagy és elalszol a híradón, ami egyébként is csak rémhírekkel van tele, nem izgat, hogy elillannak az évek és a szemed körül ráncokat festett az idő. Nem számít semmi. Csak a tea a kezedben, a melegség ott, baloldalt, és az öröm, hogy együtt lehetünk. Most nem kell semmi több.

A cikket írta: Nurse

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. november 30. 21:01
Kedves Nurse!

Tökéletesen értem ezt a nyugalmat, amiről írsz, hogy abban a pillanatban "nem kell semmi több", mert magam is éreztem már hasonlót egy túlterhelt, kimerítő nap után, olyan jó volt megérkezni valahová, csak leülni és nem gondolni semmi többre, ülni és a csendre figyelni, ami ott és akkor körülvesz.

Szép írás!

Pussz,
Éva
2011. október 4. 12:29
Olyan ürességes-megnyugvás érzetem támadt az olvasás közben. Ha ezt akartad átadni, akkor nagyon sikerült. Szösszenetnek tetszett. De valami hiányérzetem azért maradt. Talán nálad is a cím zavart.
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: