újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Ehető torony

2015. december 19. - Látogatók száma: 43

Az megvan, hogy a burger nemcsak egyszerűen étel vagy valami hasonló, hanem torony, amit fel kell építeni? Olvasom az újságban, Lujza, hogy egy-egy mesés példányt 4 órán keresztül építenek – és itt kezdődik a rejtély, amelyre még sosem kaptam megnyugtató választ.

A burger óriási találmány, diadalmenetben sepert végig a világon, mint a tank vagy az El Nino. Óriási leleményesség kell a megalkotásához. Ha a húst, a zsemlyét, meg a mindenféle pósz-pászt nem egymás mellé, hanem egymás fölé helyezzük, akkor burger, és máris ötször annyit lehet kérni érte, mint egy utasellátós szendóért. Azt is meg kell fizetni, hogy Classic, Sajtos, Special, Premium... a határ a csillagos ég. Mert nem mindegy, hogy alul egy pötty Ezersziget, aztán darált kutyahús, egy darab hervadt salátalevél, egy karika ubi, egy karika pari, és egy újabb pötty Ezersziget következik, vagy ubi, salátalevél, kutyahús, pari kombó csábít az Ezerszigetek pöttyei között – esetleg a pari van legalul, és a kutyahúst megtámogatják egy szelet növényi sajttal – és ha a fejes salátát rukolára cserélik, az máris plusz egy ezres, mindent az igényes ügyfelekért.

Jobb helyeken dupla kutyahús van, vagy egy kutya, egy szamár, Sir Francis Bacon, hagyma, citromkarika és ananász – lényeg, hogy a torony minél magasabb legyen.

És itt van a rejtély. Hogyan lehet megenni ezt a tornyot? Utcára nem való, mert legföljebb a vízilónak van akkora pofája, hogy egyszerre átharapja. Fogjam az egyik praclimba, a másikkal meg csipegessek, hol egy szelet parizer, hol egy káposztalevél? Nem jó, mert akkor elmarad az ízorgia.

Szóval, pakoljam egy tányérra a tornyomat, döntsem le, és mindaddig harcoljak a kés-villával, amíg kellően orgiasztikus lesz minden falat? Nem hagyva ki a krumplit, mert milyen az már, egy modern szendó, amiben nincs burgonya.

Forduljak Hasfelmetsző Jack-hez, aki szerény díjazás ellenében az egész tornyot elhelyezi a bendőmben, a műalkotás lerombolása nélkül?

Hajlok erre az utóbbi megoldásra, de Jack azt üzente, csakis éjjel, Londonban, és a maga választotta hölgyeken végez laparoszkópiát.

Ti hogyan eszitek meg a burgerotokat?

A cikket írta: Müszélia

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. december 29. 08:31

megtekintés Válasz erre: Cathy - 2015. december 28. 21:01

Kedves Muszelia.

Leginkabb sehogy nem eszem. Nekem a sima hamburger atharapasa is feladat nem hogy egy ilyen toronye. Ha megis ennem illik, akkor tanyeron eszem, szetszedve, kessel villaval (mindeki nagy oromere)

Mondjuk a gyros sem egyszeru, de akkor mar inkabb azzal kinlodok . :D Arrol is irhatnal par sort! :)

a girosz legalább vicces, ahogy készül. én mindig gyors-nak olvasom, aztán nem értem.
2015. december 28. 21:01
Kedves Muszelia.

Leginkabb sehogy nem eszem. Nekem a sima hamburger atharapasa is feladat nem hogy egy ilyen toronye. Ha megis ennem illik, akkor tanyeron eszem, szetszedve, kessel villaval (mindeki nagy oromere)

Mondjuk a gyros sem egyszeru, de akkor mar inkabb azzal kinlodok . :D Arrol is irhatnal par sort! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: