újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Letörölhetetlen, széles vigyor

2019. november 2. - Látogatók száma: 35

Épp tegnap estefelé kérdezte valaki, hogy mi újság az áldozataimmal. Mondtam, hogy most fogom kivégezni az elsőt. Erre kérdezte, hogy hány randit és randi utánt élt túl?

- Most lesz az első...

...

Titán azt mondta, hogy szeretné, hogy jól érezzem magam és tenni is fog érte. S, hogy ez nem csak üres ígéret, azt már akkor éreztem a zsigereimben, amikor kimondta.

Az éjjel olyat szeretkeztem, amilyenről csak álmodni mertem és még mindig érzem minden pórusomon a felhőtlen beteljesülés boldogságát. A nagy hévben ruhám nem maradt egyben, úgyhogy a szenvedélyes hancúrozás után, miután Titán a könyökét is beverte... Szóval miután kivégeztem és otthagytam őt az ágyon, hogy visszaálljon a szívverése és a légzése normálisra, én két gombos férfi kardigánt öltöttem magamra, hogy legyen mibe hazamennem. Egyet a csípőmre gomboltam fel, a másikat meg rendeltetésszerűen felülre. Még jó, hogy a közelben lakok.

Amikor otthon bementem, anyám feküdt az ágyamban a legújabb fiatal csődörével, aki nem mellesleg őelőtte egykor az én hercegem volt, csak nagylelkűen átengedtem.

Kíváncsian nézték a fura öltözékemet.

- Jó éjszakád volt? - kérdezte a pasi, akinek időközben levágták a hosszú sörényét.

- Jó - mondtam szűkszavúan, miközben valami értelmes göncöt kerestem magamra, majd belenéztem a szekrény tükrébe.

Az a széles, letörölhetetlen vigyor, ami nem csak kiült az arcomra, hanem egyenesen uralta azt, a fényesen ragyogó szememmel karöltve mindent elárult.

- Jó - ismételtem meg -, és még a fejét sem haraptam le, mint egy imádkozósáska - s azután felébredtem.

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: