újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Játékra: Furgon, Jóképű, Fazon, Alakul, Lassan,

Látogatók száma: 40

A fazon igazítása átmeneti megoldás.

Mondom én, lassan járj tovább élsz, de már ez nem elég, hiszen most olvastam a kertészkedés meghosszabbítja az életet. Már értem családom idős tagjai mitől váltak majd nem halhatatlanná.

Ma holnap olyan kerek lesz az éveim száma, mely alapján, már hetvenkedhetek is, hatalmas mosollyal az arcomon, hisz olyan divattá vált ma, nem baj az, belül mi fáj, adjuk el magunkat boldognak, vastag pénztárcájúaknak, a csoda tudja merre nyaraló, telelő embernek, aki annyira, de annyira irigylésre méltó, kinek nincs párja a világon.
E lelkileg megroggyant világ nekem nem tetszik és rajtam kívül nagyon sok embernek. Én már túl vagyok mindenen, sok mindent megéltem-átéltem, mint a velem egykorúak, csak békére és nyugalomra vágyom.
Sokak szerint: bezárkóztam a kis világomba, és ne csodálkozzam, hogy senki nem nyit rám ajtót. Ó, túl vagyok én már azon, hogy bármin is csodálkozzam. Lassan elérkezik egy jobb világ, alakul már, gondolják akik várakoznak és híjával vannak a tetteknek.

Minden múlandó, akár csak a fiatalságunk; régen, ifjú éveinkben mi sem gondoltuk, hogy megöregszünk és orrunk a földet súrolja, nyögve indulunk tovább, mert minden reggelünk ropogósra sikerül, de ez annyira nem vészes, hisz a velünk egykoron jóképű, délceg férfiak hada is elillant, akár a bókjaik.
De, ami megmaradt az az emlékeink, mert nekünk öregeknek abból van a legtöbb és minden nappal egyre több lesz. Rakosgatjuk a fotókat és minden megelevenedik, mintha csak tegnap történt volna. Szülők, kik még ifjak erejük teljében, apró gyermek, aki mindenkinél fontosabb, nyaralási fotók, hisz az is akad bőven, mert a fényképező gép sűrűn kattogott, hogy legyen mit mutogatni az ismerősöknek, és a idegenek a fényképeken, akikre már nem is emlékszünk, a katona fotók, amit nagy szeretettel osztogattak a fiúk, szerelmük bizonyítékaként.

Szerelmek, bánatok, temetések mind jelen vannak, legjobb lenne egy furgonra mindent felpakolni és elindulni ...

A cikket írta: D Klári

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: