újabb események régebbi események további események
18:38
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:45
Új kérdést került be a Kérdezd a férfit menüpontba
16:06
Új cikk került a "Titkaink egymás között" rovatba
11:04
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:02
Ilpaki új cikket töltött fel
18:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:22
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Ilpaki új cikket töltött fel
12:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:19
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
15:12
Vortexdmo regisztrált a weboldalra
14:42
Stanmoretnm regisztrált a weboldalra

Gyilkos

2010. április 29. - Látogatók száma: 46

Így hívjuk cicánkat, Gyilkos. Alattomban támad. Egyszerűen helyből rád ugrik és megharap...máskor meg utánad settenkedik és elkapja a bokád...mint egy kutya.

Közben meg úgy néz ki, mint akinek mókus az apja....Olyan vastag lompos farka van. (Macskafarka!!!!)
Imádjuk. Félelmetesen játékos. Szerintem támadásai abból adódnak, hogy unatkozik. Lakásban tartjuk, egyetlen szórakozása, hogy az erkélyen átugrik a szomszédba. Még jó, hogy a következő erkély odébb van, mert ki tudja meddig menne!!
Ő az, aki képes a TFT monitoron aludni...(Képen)
Ha meghallja a szobabicikli hangját azonnal jön. "Tekeri" ő is. Ahogy forog a kerék kacsózza, harapja, én meg nem tudok edzeni, mert dőlök a nevetéstől. Ha éppen nem használjuk a bringát, akkor lefoglalja.Hihetetlen pozíciókra képes! (képen)
Legújabb találmánya, hogy a szekrények tetején alszik. Tegnap fel akart ugrani oda, ahol még egy hangfal is van pluszban. Nem jött össze neki. Már mindannyian őt néztük, nem adta fel...ugrott, leesett, ugrott, leesett....Ezt a macskát nem lehet megunni!!
Ráadásul okos és rendes is. Ha netán tele az alom - mert azt csak anya cseréli -, akkor nyávogva kerülget, amíg rá nem jövök, mi a probléma. Soha nem végezte a dolgát máshova. Kivárta a tisztát, majd amilyen gyorsan lehetett, rohant is elvégezni amit visszatartott ;-))
Imád kilógni a lépcsőházba. Már mindenki tudja, hogy a mi cicánk, hol ez, hol az hozza vissza...nyílik az ajtó és beszökik. Barátságos mindenkivel, csak minket támad...és aki hozzánk jön.
Én mindig figyelmeztetem a látogatóinkat, vigyázz, a macska harap! Általában kinevetnek, simogatják, ő meg dorombol...aztán, mikor már nem az övé a figyelem...hopp egy támadás, harapás a bokába vagy karmolás a combba...én meg mentegetőzöm...öööö, bocsi, mondtam,hogy harap...
Gyilkos csak legyeket öl és egy-egy eltévedt csótányt (pfúj), de a neve kötelezi, a támadás, harapás felnőtt macskaként is megmaradt....

A cikket írta: MindenHatÓ

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 10. 22:42

megtekintés Válasz erre: Zsomwin - 2011. június 10. 12:45

Naggyon jó kis történet! :) Imádom a macskád!

Amíg beléd nem harapna....mondom, gyilkos :-)))
2011. június 10. 12:45
Naggyon jó kis történet! :) Imádom a macskád!
2010. augusztus 14. 08:55
nekem is volt egy vércicám, ő viszont nem szerette az almot - semmilyen fajtát. el is neveztük Zugbatoji-nak. kandúr volt a drága, ivartalanítani kellett volna, de én sajnáltam. 4-5 év után megszökött és örökre eltűnt; remélem, nem esett semmi baja, csak talált magának egy hozzáillő, bájos cicát.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: