újabb események régebbi események további események
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
15:32
AYHvengBKrtydiP regisztrált a weboldalra
04:50
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:36
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:35
Virág módosította a cikkét
13:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:52
charleshicktw regisztrált a weboldalra
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Angliába készülve

2014. február 2. - Látogatók száma: 50

Csütörtökön csekkoltunk be, de előtte egész héten paráztam. Nem az első repülésem volt, de mindig biztos vagyok benne, hogy le fogunk zuhanni. Böngésztem kicsit a légitársaságunk statisztikáját, és mikor megláttam, hogy még soha egyetlen gépük sem zuhant le, szentül meg voltam győződve arról, hogy mivel előbb-utóbb meg kell történnie, pont a mi járatunk lesz az első. Átfutott az agyamon, hogy rossz anya vagyok, veszélyeztetem a gyermekemet, és kínomban azt álmodtam, hogy ruhában pancsolok a strandon a medencében DD-vel.
Csoda, hogy szegény kollégáimnak még nem mentem az agyára. Az indulás előtti napon elbúcsúztam mindenkitől, végrendelkeztem, és legörbült szájjal mászkáltam a telephelyen fel-alá. Mikor DD beugrott egy szerszámért, amit ott felejtett, nem bírta tovább nézni a kóválygásomat. Rám villantotta a tekintetét, és mikor egy újabb kört tettem volna az udvaron, elkapott, magához húzott, majd szorosan ölelt, és belepuszilt a nyakamba.
- Nem lesz semmi baj - csitítgatott, amíg meg nem nyugodtam.
- Oké! - engedtem el. - Köszönöm! Ez most jólesett.
- Mindig tudom, mi kell neked, Tami - kacsintott rám. Ez volt a búcsúnk.
Másnap reggel Miával kimentünk a buszhoz. Míg arra vártunk, hogy megérkezzen, egy szintén ott várakozó, idősödő anyuka engem szavazott meg a legbizalomgerjesztőbb utasnak, és megkért, adjam át a kezében szorongatott szatyrot a fiának a Stadionoknál, mert a sofőr pénzt kér a szállításért. Mondtam, hogy nagyon szívesen, és a plusz cókmókkal együtt felszálltunk Miával az éppen megérkező buszra. Kislányom hamar kidőlt, DD pedig rám írt, így meg is lett alapozva a három órás út jó hangulata. Kitárgyaltuk az elmúlt időszakot, és néha hangosan nevetnem kellett, amitől csak enyhén néztek zakkantnak az utastársak.
"Kaptam otthon miattad, de vállalom,
pedig az csak egy kéz volt a vállamon." - szedte rímbe a közös fotónkkal járó következményeket, én pedig újfent megállapítottam, hogy imádom.
Arról is tájékoztattam DD-t, hogy a végállomáson fog várni rám egy motoros srác, akinek csomagot viszek. Rögtön romantikus gondolatai támadtak, és tájékoztatott, hogy valószínűleg ő lesz az igazi, és amint leszállunk a buszról, beleszeretek, köpök Angliára, és lelépek vele. Lelomboztam, hogy nem hiszek a tündérmesékben, de azért édes, hogy a legjobbakat kívánja nekem.
Mire mindent megbeszéltünk, és alaposan kiviháncoltam magam, meg is érkeztünk, így nem maradt más hátra, mint a statisztika rontása érdekében felszállni és lezuhanni.

A cikket írta: Bigyóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. február 8. 15:28
Na ugye... Ez az ember szeret téged! :-)
2014. február 3. 22:18
Köszönöm szepen! :)
2014. február 2. 05:26
Nagyon természetesen írsz Bigyóka, gratulálok.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: