újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ármánykodás

Látogatók száma: 38

Játékra telefoncsörgés,mosoly,gyilkosság,rasszizmus,értelmetlen

A mai internet világunkban jobban éli világát az ármánykodás, mint valaha.
Az emberek egy mosolyért, egy kedves szóért, szinte mindent kiadnak magukról a legnagyobb közösségi hálón. Az internet sok mindent elbír, éppen egy kibontakozó nagy szerelmet, vagy annak csúfos végét, tengerparti nyaralást, távol-keleti barangolást, családi összejövetelt, lehetőleg mindent és aprólékosan, kinek éppen mi jutott az élettől.

Persze vannak, akik szerényebb körülményeiket sem rejtik véka alá; mert nem szégyen a szegénység, csak kellemetlen.

Akinek, ez se, meg az se fontos, az csendes szemlélő és a háttérben, lehetőleg hasonló élet felfogású baráttal, alaposan kivesézik az éppen felmerült témát. Mindeközben értelmetlennek tartják az egész nyomorult életüket, ahol mindenkit lehet okolni, hibáztatni, mert semmi sem jó, ahogy van. Általában az ármánykodásnak kitett személy mindeközben semmit nem tud az esetről, amint két kedves ember, aki tenger idejével nem tud mit kezdeni, éppen rajta köszörüli a nyelvét. Persze értelmetlen is lenne az ilyen emberekkel erről beszélni, hisz a szóból a legkevésbé értenek.

Ma már egyre kevesebbet nézünk televíziót, hiszen tele van az emberek megmagyarázhatatlan egymásnak feszülésével, trágársággal és gyilkosságokkal. Ebből kifolyólag marad a világháló, ahol szintén belefuthatunk egy-egy jól irányzott álhírbe, ami bizonyos emberekből valóságos dührohamot vált ki, akár a rasszizmust is érintve; legyen szó, ismerősről, kormányról, pártról, le- és felmenőről, avagy a bűnözésről.

A közösségi háló nélkül már nem lennék az, aki, hála a technikának telefoncsörgés figyelmeztet, éppen valakinek hiányzom!

A cikket írta: D Klári

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: