újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Békebeli napom

2018. szeptember 7. - Látogatók száma: 31

„Emberi törvény
kibírni mindent,
S menni mindig tovább,
még akkor is
Ha nem élnek már benned,
Remények és csodák.”
/ Ernest Hemingway/

Békebeli napom

A mai napomról-bár még nincs vége-azt írnám, olyan békebeli volt. Béke és nyugalom volt bennem, ami elég ritka alkalom, mert az élet mindig gondosodik arról, hogy történjen valami. Általában nem a legkellemesebb esemény. De ki nincs így ezzel? Csakhogy ma azt olvastam itt, hogy "senkitől és semmitől nem függesz saját magadon kívül".Irtam is hozzá néhány szót, alapjában véve igaz mondás.Itt van a kutya elásva-gondoltam és elhatároztam, ki is ásom és nem foglalkozom többet olyan dolgokkal, ami idegesít, elvégre már megengedhetem magamnak! Mit foglalkozzak én olyanokkal, hogy mit csinál az ország gázszerelője, hogy Brüsszelben mit mondanak, mit nem mondanak, mennyi a fizetése a "nagyoknak" stb...Hagyjon nekem mindenki békét, én már csak magamtól függök, ezektől a dolgoktól oda lenne a lelki békém.
Fogtam is a fűnyírót, annak a hangja mindjárt el is riasztotta a még fel-fel törő napi bosszús kóválygásaimat és nagy brügetéssel gyönyörűvé varázsoltam a zivatartól megnyurgult, amúgy már kihalóban lévő gyepemet.Mellesleg a szomszédok már megszokták e béli feszültség-levezetésemet.
Miután kigyönyörködtem magam hasznos tevékenységemen, felhívtam a barátnőmet. Igen, sajnos Ő még nem tudta magát túltenni a sok szemműtét utáni maradandó félvakságán. Pedig ha pozitívan nézzük, ennek a világnak a gyarlóságaiból is csak a felét látja, no, de az is sok, mondhatnám sokk.Azért jó, hogy felhívtam, mert felelevenítve néhány közös emléket, mindjárt jobb kedvünk lett. Kinevettük magunkat magunkon, mert akkor még volt min nevetni.Tehát kellemes délutánom volt, sose legyen rosszabb...
/BI/

A cikket írta: Ilona

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: