újabb események régebbi események további események
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:46
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:30
Virág módosította a cikkét
09:20
Virág módosította a cikkét
08:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:47
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Pinokkió módosította a cikkét

Bernadett

2013. február 28. - Látogatók száma: 73

Minden szülő figyelmébe!

Ma egy nagyon fura dolog történt velünk. Éppen kihajtottunk az autóvillamossági szervizből, Zuglóban, amikor egy fiatal lány kétségbeesetten rohant az autónkhoz. Leengedtük az ablakot és megkérdeztük hogy mi a baj? A kislány, aki egyébként mint megtudtuk 19 éves, sírva, zokogva kérdezte:
-Hol van itt a rendőrség? Elraboltak és négy napja tartanak fogva. Most tudtam megszökni. Kérem segítsenek!
Azonnal hívtuk a rendőrséget, de azt mondták, hogy nincs szabad járőr. Erre bevittük a legközelebbi őrsre ahol még ők voltak megsértődve, hogy ilyen apró dolgokkal zavargatjuk őket. Bernadett menet közben elmesélte hogy Berettyóújfalun várakozott a buszmegállóban, amikor egy férfi és egy nő betuszkolta őt egy autóba és elhurcolták a szállodába, ahonnan most tudott megszökni. Elmondta azt is hogy sok lány van még ott bezárva, és azt mondták nekik, Németországba viszik őket, ki az utcára. Sok mindent nem értek. Bernadett apukája miért nem kereste négy napig a kislányát?
Ez a gyerek olyan tudatállapotban volt, mint egy elveszett csecsemő. Nem tudta hogy hol van és tisztán látszott rajta a sokkos állapot. Végül az ügyeletes tiszt felvette a jegyzőkönyvet, és mi hazajöttünk, de nem vagyok megnyugodva. Nagyon kell vigyáznunk a gyermekeinkre. Azt mondták a rendőrök hogy majd értesítenek a fejleményekről. Hát...kíváncsi leszek.

A cikket írta: Pumukli56

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. március 1. 01:10
Ez tényleg érdekes, mármint a rendőrségi hozzáállás. Ez miért nem nagy ügy? Nap, mint nap keressük az eltűnt személyeket a facebookon. Most lehet felderíthető lenne több ilyen eltűnt lány. Örülniük kellett volna!! Nagyon remélem, hogy elindul valami. Yolla! Valószínű egyedül volt a megállóban, az ilyen ember rablók nagyon tudják hogy kell ezt csinálni! (Sajnos) És igen, valószínű a szálloda alkalmazottai is benne vannak. Úgy hívják szervezett bűnözés. Csak így lehet felgöngyölni, ha valaki meg tud szökni, ez egy adu ász a rendőrségnek. ÉLNI KELL VELE!!
2013. február 28. 22:28
Szia, Pumi!

Azért feltenném azt a kérdést is, hogy a buszmegállóban nem volt más várakozó utas, akinek feltűnt volna, hogy nem önszántából ül a kislány az autóba? Ennyire közömbösek vagyunk, mi történik körülöttünk?

A szállodában sem tűnt fel senkinek, hogy hasonló lányokat rejtegetnek? Vagy a szálloda is a bűnözők kezén van?

A rendőrségünk csak az autósok büntetésére képes, jó lenne, ha visszatérne a bűnüldözésre, ami az alapvető feladata (lenne).

Abban igaza van Évának, ha megkerestétek volna bármely médiát, lenne visszhangja az egésznek, de a másik oldalt is mérlegelni kell, nevezetesen azt, hogy arra a bűnözők is figyelnek és zaklathatnának titeket is.

Jó, hogy megírtad!

Üdv: Yolla
2013. február 28. 22:17
Szia Pumukli56 !

Látod, ha híres ember lettél volna, már a tv mutogatna, milyen derék ember vagy, így viszont mint állampolgár rosszul jártál. Sajnos a kislány sem celeb, így ki tudja vele is mi lesz. Érdekes ez az érdektelenség, főleg mikor minden média azt harsogja hívj, és kérj segítséget a rend őreitől. Azt hiszem jobban járok, ha a szomszédnak szólok. Ő talán tesz értem érdemben valamit.
Egyébként nem rendőrt kellett volna hívni, hanem a tv-t és velük menni a kapitányságra, ne félj lett volna kapkodás, rohangálás, és fontos lett volna a kislány és ti is !!!!!

Üdv Éva.
 
2013. február 28. 18:22
Szia Pumukli!

Ez megtörtént? Ezt nem hiszem el!
Engem első blikkre a rendőrség eljárása, illetve el nem járása háborít fel!
Ez Magyarország???? Ide jutottunk?????
Ebben az esetben nálam az a kérdés, hogy Bernadett apukája miért nem kereste négy napig a kislányát, ez másodlagos. Ha, Bernadett 19 éves, akkor családi, magánjellegű oka is lehetett rá.

Dühös
Jenics
2013. február 28. 17:54
Kétszer ment el. Az egyiket törölni kéne.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: