újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Börtönélet 3

Látogatók száma: 30

Van egy speciális bűnelkövetési típus, amit a sokat látott bűnüldözők a humán projektnek szlengelnek. Az egyik a futtatás..a másik az embercsempészet. Most az elsőről írnék.....Dózer a strici.

Dózer a csajokból él. Most is. Ha hiszitek, ha nem, bent léte alatt is szorgalmasan küldözgették a csomagokat neki a lányok, és látogatták is rendszeresen, felváltva. Valamiért szimpatikus voltam neki, mert azonnal kötélnek állt egy csevej erejéig.
..Tudod tesó, az úgy van, hogy bomlanak utánam a csajok. De frankón... annyira komálnak, hogy bármit megtesznek értem... Na ez volt a hivatalos része a rizsának, miután eléggé szemléletesen érzékeltettem a tekintetemmel, és az arcjátékommal hitetlenkedésemet. ( csak segítségképpen: 195 magas, kopasz, összevissza 3 fog, ragyás arcbőr és enyhén kancsal tekintet...) Kicsit fészkelődött, lejmolt egy cigit, aztán belekezdett: hát először is lejátszod a placcot magadnak...kajakra. jelentőségteljesen néz rám, jezlem, értem a szitut....aztán kiugrasztod a rifkéket rodázni...de szemmel kell tartani ám őket, mert oltári rafkósak,.. simán maszekolnak ha nem skubizod őket. Aztán közben újítani is kell az árut, na azzal sok idő elmegy... Kedvesen érdeklődöm, hogy meg ne bántódjon, de már eleve kiket ugraszt ki? ...hökkenten néz rám... viccelsz, hát most mondtam, hogy lejátszod a placcot... Leesett. Vagyis amikor szétcsapja egy konkurens strici arcát, azonnal birtokba veszi a területet is, és a lányait is. Bólintok, hogy értem.... na vágod?...szóval az új bringákat nehéz csatasorba állítani mostanság...régen ( egészen álmodozó lesz a tekintete...) voltak a gyivis csajok, kánaán volt komám, kánaán... de azért ha észnél vagy, most is akad áru ( kacsint) a sok román, ukrán, ja meg csoki spiné kellő intézkedés, rábeszélés után már riszál is...( a kellő intézkedés: útlevél elvesz, a rábeszélés... el kell magyaráznom?)
Élvezettel, szinte büszkén mesél sokat, sokáig...olyan dolgokat, melyeket nem szeretnék megosztani itt... legyen elég annyi, hogy a módszerek és viselkedési szabályok brutálisak... Amit ő nem tud, hogy én tudom: Dózer egy álmenő. Rizsa, dumagép, szófosó...megrögzött hazudozó ( a nevelőjétől tudom), és menthetetlen szerencsejátékos, szenvedélybeteg, nem kevés szociális defekttel, értsd: szadista.
Mesél, mesél, krőzusi gazdagságról, csodaverdákról, luxuséletről...talán el is hiszi.
Ami a nagyobb baj, hogy röpke fél év múlva újra az utcán lesz. Aztán kint tölt pár hónapot, megint bevarrják, persze a lányok nem tesznek ellene vallomást, kap megint két évet...aztán újra....és újra...
...jót dumáltunk tesó, ha felém jársz majd ugorj be meglátogatni, meglátod milyen kiszolgálásban lesz részed, tele vagyok lótyival, mint Bundi bolhával...megint kacsint...
van még egy cigid?

A cikket írta: vdodi7

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Jó a sztori, és az előadásmód is tetszik:)
Hát igen a messziről jött ember azt mond amit akar, a helyben lakó meg azt hiszi el amit Ő akar.
Bárkinek lehet bármije szóban, csak ha virítani kellene akkor lenne nagyobb gondban. Lehet vannak lányok akiket megvéd és hálásak érte, de az nem élet és nem jó sem nekik sem neki.
De ez az élet és bármi lehetséges. Sajnos én is látok olyat, ha nem látnám nem hinném el.
De attól még lehet ilyen, sőt a sitten sok mindenből van sokféle fajta.
Ez is ötös! Üdv Magdi

megtekintés Válasz erre: vdodi7

Drága Orsi, hidd el nem élnek jól.... mert az nem élet.... legalábbis nem abban az értelemben ahogy te , vagy én értem az életet...

Igazad van, csak azt hiszik, hogy ez jó élet......, persze mi teljesen máshogy látjuk. Viszont van pénzük, amivel azt hiszik minden okés nem? De az élet, legalább is számomra nem ezt jelenti.
Drága Orsi, hidd el nem élnek jól.... mert az nem élet.... legalábbis nem abban az értelemben ahogy te , vagy én értem az életet...
Kedves Dodi! Az ilyen emberek jól élnek, de ettől függetlenül is kiráz a hideg, ha tetteikre gondolok. üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: