újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

DD nélkül

2014. január 19. - Látogatók száma: 64

Észrevettem, hogy a fiúk hajnalban indulnak, este végeznek, és valami mintha hiányozna nekik reggelente. Aztán főztem egy kávét, termoszba öntöttem, és az egyik reggel megleptem őket. Nem láttam még rajtuk akkora örömöt, és attól fogva munkaeszközömmé vált a néha forró, néha langyos fekete. Szerződéses tyúkanyóvá váltam.
De a héten kisebb lelkesedéssel vittem a koffeinadagot. DD ugyanis tanfolyamon van. Ő a cégnél az agy, ki mást is küldött volna Főnökbalázs, ha nem őt?
Rossz volt nélküle. Hiányzott mint ember, mint kolléga. Káosz volt nélküle, folyamatosan fel akartam hívni, ha nem értettem valami szakmai dolgot... kóvályogtam a telephelyen, reggel rendszeresen késve érkeztem, ráadásul Laci elszemtelenedett a távollétében, és mindenféle mocskos poént engedett meg magának. Sosem éreztem még magam ennyire üresnek olyasvalaki hiányától, akihez gyakorlatilag az égvilágon semmi közöm nincs. Még mindig nem értem ezt a megmagyarázhatatlan szimpátiát, ami kettőnket mindig is összekötött, és teljesen ártatlan, de mégis mintha szükségem lenne a jelenlétére ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyek. Fontos nekem.

A cikket írta: Bigyóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. február 1. 04:51
jaó
2014. január 19. 20:14
Ez a mai napig így van, csak akkor még nem tudtam hová tenni... :)
2014. január 19. 19:20
Nincs ebben semmi különös, megmagyarázhatatlan. Egyszerűen biztonságban érzed magad a puszta jelenlététől. Van ilyen. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: