újabb események régebbi események további események
08:31
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:28
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:26
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:18
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:18
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:10
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
05:39
Nfejdekofhofjwdoe jirekdwjfreohogjkerwkrj rekwlrkfekjgoperrkfoek ...
13:13
oXqKjmTJteN regisztrált a weboldalra
21:00
TyroneNax regisztrált a weboldalra
15:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Édes kényeztetés .

Látogatók száma: 33

Amit a csokoládéról tudni kell ! A kakaó története már i.sz. körül yucatan dzsungelébe és a Maya birodalomba vezethető már vissza . Kakaó és a csokoládék anyaga a pörkölt héj és a csírarészeitől hántolással megtisztított kakaóbab . A kakaóbab egyik

Amit a csokoládéról tudni kell" dióhéjban".

A kakaó története már i.sz . körül a Maya birodalomba vezethető vissza .
Kakaó és a csokoládék anyaga a pörkölthéj és a csírarészeitől hántolással megtisztított kakaóbab.
A kakaóbab egyik legjelentősebb összetevője a kakaóvaj , ami könnyen avasodó , emészthető , és kellemes ízű zsiradék.
És már az is kiderült hogy a csokoládé már nem csak közérzetet javít , a kozmetikába is előszeretettel alkalmazzák.
Arc és testpakolásnak .

Az édesipari üzemek a kakaóbabot alaposan megtisztítják majd gondos válogatás után megpörkölik.
A pörkölés után töretik hogy a csírarészeket is eltudják távolítani .Azután hengerek közt őrlik és így kapnak kakaótésztát .
A csokoládé előállításához a zsiradéktartalmát nem csökkentik sőt annál inkább növelik.
A kakaó tésztát őrölt cukorral ízesítik majd egyéb anyaggal például tejpor.
A különböző műveletek után a érlelik , formázzák , lehűtik és már csomagolják is.
A csokoládék közt megkülönböztetünk tejcsokoládét, étcsokoládét , különböző ízesítésűeket eper , kókusz , karamell , mogyorós , de van csípős is.
Színükbe fehér , barna , fekete...

Pakolás: Magas kalória tartalmú étcsokoládé
kevés tejszín,
kevés mézel kikeverve vigyünk fel az arcra szemkörnyéket kihagyva 15 -20 percig legyen rajtunk azután mosunk le alaposan . Ez a pakolás hidratálja bőrünket.
És ha netán egy wellness központba járnátok ,vegyétek igénybe a csokoládé masszázst stressz oldó , és elősegíti a zsírbontást...

A cikket írta: cuki1

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

fordított időrendi sorrend

De mi is bekenhetnénk csokoládéval a párunkat :)
Akár :D
Kedves cuki1 .
Tetszik a cikked és én is azok táborába tartozom akik imádják a csokit mindenféle formájába.
A pakolást pedig mentettem. :)
Puszilak: Lili.

megtekintés Válasz erre: lili

Kedves cuki1 .
Tetszik a cikked és én is azok táborába tartozom akik imádják a csokit mindenféle formájába.
A pakolást pedig mentettem. :)
Puszilak: Lili.

Sok sikert :)
Puszi.
Szia! Köszi én is csoki imádó vagyok! Pusszancs Orsolya
Milyen jó, hogy közelednek az ünnepek, így rá lehet fogni, ha kicsivel több csokit fogyasztunk, nem igaz? Én, ha csak tehetem még mindig a Sport szeletet díjazom és dohányosoknak különösen ajánlott a csoki. Azt hiszem olvastam valahol.
:)
A csokimasszázs is nagyon jóóóóóóó. És az illata...hm....
Az biztos:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: