újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Fogadalmak

2014. január 2. - Látogatók száma: 58

Szerencsére eddig nem volt időm megzuhanni, mert a munkaügyi központban történő ügyintézésre egy fél napja rámehet annak, akinek nincs szerencséje. És be kell látnom: engem mostanában nem ért az a megtiszteltetés, hogy lett volna.
Mától tehát hivatalosan is munkanélküli vagyok, és október elsejéig még keresetpótló juttatást is kapok. Hurrá!
Persze azért gondolkodni volt időm.
A legtöbbet azon agyaltam, hogy miért pont most tettek lapátra. Miért nem 5 hónappal ezelőtt? Elég nehezen jöttem rá, pedig a válasz kézenfekvő: hétvégén lesz a céges szeminárium, ahová Tomi a feleségével együtt érkezik. A feleségével, akivel - amíg hónapokon keresztül próbált becserkészni engem - válófélben voltak, és már évek óta külön szobában aludtak. Mint utólag kiderült, a csajnak erről fogalma sem volt, és most utál engem. Érthető. Nyilván mindenkinek kínos lett volna, ha a rendezvényen egymásnak esünk (illetve maximum ő esett volna nekem, mert egyrészt engem a férje teljesen hidegen hagy, másrészt pedig nekem, a ribinek semmi jogom pattogni), az volt hát a legegyszerűbb döntés, hogy "tegyük ki ezt az egyedülálló anyukát a cégtől, nehogy már Vargáné kellemetlenül érezze magát a buliban". Én nagyjából így képzelem el.
Ma másra is rájöttem: naiv vagyok, krízishelyzetekben megszeppenek, és nem tudom érvényesíteni a jogaimat. A szerződésemben ugyanis sehol nem szerepelt "kollégával nem szexelünk" pont. Többször is átolvastam. Ennek ellenére Dana addig magyarázott nekem, milyen megalázó kirúgva lenni, írjuk alá a közös megegyezést, hogy minden mindegy alapon aláírtam, sőt, még úgy éreztem, milyen jó fej, ő tesz nekem szívességet, védi a jóhíremet. Első hiba. Amit persze, lévén rólam van szó, rögtön követett is a második: bementem a könyvelőhöz, aki elém tett egy újraírt jelenléti ívet, miszerint egész júliusban szabin voltam, írjam alá. Teljesen jogosan megkérdeztem, mégis miért. Azt válaszolta, az az oka, hogy megkaptam a SZÉP-kártyát, így nem érzik korrektnek, hogy a bennmaradt szabadságomat is kifizessék, így azzal kompenzálják. Gondoltam, rendben. Elvégre mennyi lehet pénzben kifizetve az a 25 nap szabadság? Ma utánanéztem, és verem a fejem az asztalba. Előbb kellett volna gondolkodnom.
Na de ezt követően nyitott szemmel járok, ésszel élek, és nem esem kétszer ugyanabba a gödörbe! A három legfontosabb alapelvem mától:
1. Kollégával soha többé nem szexelek.
2. Nős pasival soha többé nem szexelek.
3. Nős kollégával meg pláne soha, de soha a büdös életben nem szexelek!

A cikket írta: Bigyóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. február 7. 14:39
Akkor én nem is szólhattam egy szót sem, kb. ennyi meg ennyi idős lehettem, de engem csak finoman figyelmeztettek, hogy akadjak le nős barátomról, hogy újra rendezni tudják a családi életüket... félreálltam és miután meggyőződtem róla, hogy rendeződni látszik az életük, bánatomban megnéztem az utamba került külvárosi moziban a Sztrogof Mihályt és végig bőgtem a filmet... hogy miről szólhatott, alig volt fogalmam... :-)
2014. január 4. 08:47

megtekintés Válasz erre: Bigyóka - 2014. január 3. 11:34

Ha az új cikkemhez is hozzá szeretnél szólni, akkor a másodikként feltöltötthöz tedd, mert az első hamarosan törlődik. Véletlenül kétszer töltöttem fel.

Ma elég sok dolgom lesz a nagyvilágban, de majd rád nézek, amikor jövök legközelebb. :)
2014. január 3. 11:34

megtekintés Válasz erre: kalozlány - 2014. január 3. 11:01

De legalább megtanulhatták, hogy mindig lehet újrakezdeni, meg a macskás talpra esést. :)

Ha az új cikkemhez is hozzá szeretnél szólni, akkor a másodikként feltöltötthöz tedd, mert az első hamarosan törlődik. Véletlenül kétszer töltöttem fel.
2014. január 3. 11:33

megtekintés Válasz erre: kalozlány - 2014. január 3. 11:01

De legalább megtanulhatták, hogy mindig lehet újrakezdeni, meg a macskás talpra esést. :)

Erre most nyomnék egy lájkot, ha lehetne. :)
2014. január 3. 11:01
De legalább megtanulhatták, hogy mindig lehet újrakezdeni, meg a macskás talpra esést. :)
2014. január 3. 10:32
Sajnos ez így van. Az ember lánya ilyenkor egyetlen egy dolgot tehet: emelt fővel távozik. :)
2014. január 2. 23:16
:(
Tudod, ami a férfinak dicsőség attól a nő kurva. és ki lesz rúgva. És ez így lesz míg világ a világ női emancipáció ide vagy oda.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: