újabb események régebbi események további események
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
15:32
AYHvengBKrtydiP regisztrált a weboldalra
04:50
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:36
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:35
Virág módosította a cikkét
13:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:52
charleshicktw regisztrált a weboldalra
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hányszor lehetsz szerelmes?

2014. február 17. - Látogatók száma: 38

István

Tizenhat múltam, mikor az iskola folyosóján egyre többször akadt meg a szemem egy jóképű, magas, széles vállú szőke fiún. Próbáltam kitalálni, hogy izmait a sportnak, vagy egyéb szereknek köszönheti, de egy félmondatból, amit a büfénél csíptem el, kiderült, hogy semmi por, vagy tuning, ez bizony színtiszta saját izom, amit az edzőteremben szedett össze.
Kék szeme volt, erre pontosan emlékszem, mert alapvetően soha nem tetszettek a szőke hajú, kék szemű fiúk, de olyan kedves mosolya volt, hogy attól lány legyen a tűsarkújában, aki nem olvad el. Én is beálltam hát a reménykedők sorába, akik már attól is boldogok, ha a célszemély rájuk vet egy fél pillantást az udvaron és akik bármit megadnának azért, ha ez a fiú közelebbi ismeretségbe szeretne kerülni velük.
Igazság szerint a részletekre nem nagyon emlékszem vissza így, huszonakárhány év távlatából, de arra igen, a mai napig, hogy ő szólított meg egy egészen bagatell megjegyzéssel a lépcsőfordulóban. Röhej, de mikor megláttam, hogy közelít, az összes papír, amit addig veszettül szorongattam - valami irodalomversenyre készültem - a lábai előtt landolt. Hihette azt is, hogy ez valami romantikus filmből vett ósdi pasiszerző trükk, de nem, legalábbis nem mondta. Gálánsan fölszedett párat, a kezembe nyomta, majd valami olyasmi hagyta el a száját, hogy csinos vagyok a piros pöttyös magassarkúmban, de neki most nincs ideje papírt szedegetni.
Én meg csak néztem, és nem értettem, hogy ez akkor mi volt? Persze, szárnyakat kaptam, főleg, mert a megjegyzést néhány irigykedő konkurens lány is hallotta, dagadt a keblem a büszkeségtől, pedig nem tudhattam, lesz-e folytatás, vagy a bénázásom egy életre elriasztotta.
Nem! Másnap kiderült, hogy a fiú egyáltalán nem ijedős, csak ő még nálam is nagyobb zavarban volt. Utólag elmesélte, már rég kinézett magának, de én mindig valami könyvvel a hónom alatt rohangáltam, azt hitte, egy szürke kisegér vagyok. A piros cipőtől fellelkesült, szerinte ilyet nem hordanak könyvmolyok, így megpróbálta kideríteni, mi az igazság.
Szombatra elhívott a diszkóba - akkor még lehetett táncolni -, itthon nagy nehezen kikönyörögtem, hogyha nem mehetek, összeomlik ég és föld, de minimum lenyúlják a pasit, így nagy nehezen elengedtek.
Ahogy a nagy könyvben meg van írva, félhomály, cigifüst, a háttérben a dübörgő zene, de én csak őt láttam. Próbáltunk valami beszélgetésfélét összehozni, hogy azért ne essünk rögtön egymásnak, de fél óra múlva már édesen csókolózva andalogtunk körbe-körbe.

Szerelmünknek a távolság vetett véget, másik iskola, másik városban, de örökké szép emlék marad. Az első szerelem báját, az első csók ízét nehéz feledni.

Kép: internet

A cikket írta: Jane

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. február 18. 14:37
Szia Jane!

Ez nagyon tetszik! :)) Eszembe jut róla az én első szerelmem, aki szintén szőke volt, de sajna, csak plátói maradt. A fiú nem esett szerelembe egykönnyen, úgy rémlik, a suliból senkivel nem járt, de a barátság a mai napig megmaradt. Utólag már azt gondolom, többet nyertem vele, mintha akkor járunk, majd örihari lesz.

Olvaslak tovább!

Üdv.,

Judit
2014. február 17. 23:55

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2014. február 17. 23:37

Kezdésnek nem rossz.

Nincs kezdet és nincs vég. Csak történetek vannak, szilánkok az életemből. Ez van, ezzel kell beérnetek, Pulitzer-díjra nem pályázom.
:)
2014. február 17. 23:37
Kezdésnek nem rossz.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: