újabb események régebbi események további események
11:41
mTILEuKtrhHZCPGe regisztrált a weboldalra
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hiánya pótolhatatlan

2018. október 19. - Látogatók száma: 44

Bevallom őszintén, nekem bizony, ha nem lenne, hiányozna ez a virtuális világ

A szolgáltató több mint 20 órán keresztül karba-tartott. Tegnap délután vettük észre, hogy se kép, se hang.

Próbálkozás az ügyfél szolgálattal, de bejutni telefonon, mint tudjuk nem egyszerű. Bizonyos idő után, azaz tegnap délután végre közli az automata két helységen át Felcsútig karbantartás. Kéri a türelmet, ígéri 16 órára befejezik.
Persze nem sikerült a munkálatokat befejezni és itt álltunk, - ültünk-feküdtünk - a megszokott, eddig jól bevált esti elfoglaltságok nélkül.
Már este nyolc óra volt, párom televízió nézése helyett, bár nézni lehetett, de az adás sehol sem volt, a rádiózást választotta. Nem sokáig!

Sosem néztem CD lemezről filmeket, gondoltam éppen itt az ideje. Ami másnak ugye olyan természetes, hát nekem nem, már a; hova is tegyem és hogyan, aztán gondolkodott a masina, hogy elinduljon-e, vagy én voltam türelmetlen. No, végül is egy szép filmet megnéztem, címe: Elfújta a szél.

Internet még mindig sehol, úgy éjfél tájt. Reggel aztán újból, próbálkoztam a telefonálással és láss csodát, rögtön meg is tudtam, hogy Cegléden még mindig karba-tartanak, egészen Kecskemétig. Majd kb két óra múlva, gondoltam, csak rákérdezek, mi lehet az a nagy munka. Készséges ügyfeles el is árulta, hogy igaz a karbantartás délután ötig eltarthat, de itt az utcában kábelszakadás is van, amit lehet, hogy egy magas autó szakított le.

Ezek után sok minden más csináltam, amit eddig nem. Rendeztem a gépen lévő sok-sok mindent, meg azt is megtaláltam, hogy a sok zene, amit használok, azt a gép milyen "ügyesen" összerendezte, csak hallgatni kellett.
Persze másnak ez is természetes: gondoltam vírust keresek, (szoktam időnként) de mondom jó lélek internet nélkül?
És kereste, felbuzdulva a sikeren, akkor nézzünk teljes gép átvizsgálást, keresgélt is aktívan, több, mint egy óra hosszán át. És aki keres, az talál. Én, aki sosem kotorászok, általában igen óvatosan keresek, mégis csak ott lapult egy ártani tudó web hely. Hála a víruskeresőnek a helyén maradt, most meg már ott sem. Remélem!

Ja, tegnap szép idő lévén, nagy munkába fogtam, gondoltam hamarjában csak rakott krumpli lesz az ebéd, beletettem a "nyugdíjasok nasiját", mert azóta sem fogyott el; hm, miért gondolom mindig, hogy a rakott krumpli gyors étel. Persze, amikor már főtt a krumpli kedvem szottyant egy kis édességre, no hamarjában akkor gölődin leves, meg pogácsa, jó kis házi sárgabarack lekvárral.

Végre van internet, ami nélkül már semmi sem, az ami ...

A cikket írta: D Klári

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: