újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Húsvét közeleg

2018. március 31. - Látogatók száma: 45

Közeleg az ünnep, és benme ezer apró feszültség dolgozik. Van egy férfi kim írogat nekem és szerelemmel sé házasággal kényeztetne,de Szíriában szolgál sé orvos, szóal neme gyszerű a dolog. Hát válaszoltam,de megírtam nem vagyok gazdag és nem vagyokkiváló.

nem vagyok egy maneken alkat, tehát ha őszuper odellre számít ne tegye, mire azt mondta kellek így is. Egy barátom figyelmeztetett a fehér lónak és hercegeknek vége a motoros bőrdzsekis fiúk hódítanak, de hát mit tegyek az én fiúmmal. elküldtem akérelemt, mely kéri elgyen neki szabadsága két hónap, hoyg megismerkedhessünk, vagy nem nem tudom biztosan és nme vgaoyk csipke rózsika sem, de mégis az emebr reénye ami utoljára meghal, hoyg talán mégis lehet egy férfi, akit neki szán az élet, de nem biztos.
lehet igen és lehet nem, de kell a reméyn és kell a hit. A talány a remény, hogy igen és kell bízni a hitünkben, hoygh igen azt jelenti van ott avlaki aki vár, de lehet az is, más , tévedtünk. most még hiszek aztán elvesztem a hitete és nem sírok, hanem dühöngök, hoyg ő volt a gobosz, pedig én voltam a naiv, hogy hittem, vagy hinni akaratam abban ami nincs, vagy nem is lehet.Hiába az emebr a végsőkig akar hinni és remélni, és élni a tiudatban hoyg minden igaz.
Qa tuadtot valahogy nem érdekli avalóság és nem érdekli a jelen igzasága, hogy lehet-e vagy sem. cska bízik abban. hogy való minden, vagy lehet olyan szerelem, mely nem jött el eddig,de most itt van.Lehet mégsem de mégis nehéz, és pokoli a várakozés de hiszed eljön apillanat, mikor a veld szemebn álló nem hazudik, hanem igazat mond, hogy szeret és csak téged !!Másként nem érvényes sem a mese, sem a valóság !!

Kell igaz, és kell valóság, melybők a mese táplálkozik.!

A cikket írta: Divi Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: