újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Itt lenni jó :)

Látogatók száma: 30

Talán mondhatnánk azt,hogy "öndicséret gyalázat".De nem mondjuk,mert azért jövünk fel erre az oldalra naponta :).

Szeretek a kikapcsolódásra szánt időmbe itt lenni,mert kellemes és hasznos olvasni valókat találok.Szinte minden témakörhöz van valamilyen cikk írva,és én szorgalmasan mazsolázgatok közöttük.
Nem válogatok,ami érdekel azt szépen végig olvasom.És ami nagyon megfog,azt még véleményezem is :).Ezzel nem vagyok egyedül,és a mások által írt kommentárt is elolvasgatóm.Szimpatikusnak tartom ezeket a tanácsokat,ötleteket, amit itt adunk egymásnak.Mert valahogyan az-az elképzelés alakult ki bennem,hogy az is az adott cikkhez tartozik.
Ha megfogott kategóriához tartozik a cikk,akkor meg szoktam nézni ki is írta.És ott tovább nézegetem az illető cikkeit.Érdekesnek tartom,hogy egyes emberek mennyire sokrétűek,ezért rengeteg témakörben írnak,és nagyszerűen csinálják.
Tetszik még a Kérdezz a férfiaktól rovat is.Ötletes kérdésekre az urak frappáns válaszokat írnak.Őszinte,nyílt válaszok ezek,talán érdemes rajtuk elgondolkodni :).
Nagyon jó,hogy amikor és amit gondolunk,azt itt megoszthatjuk másikkal is.Köszönöm!

A cikket írta: Farkas Margit

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Én is szeretek itt lenni, és szinte mindent elolvasok...vannak emberek akiknek az irásait keresem.
Hasonlóan vélekedek, mint Te Margit. Én kevés időt töltök a gép mellett, mert sok a dolgom, de azt igyekszem hasznosan. Már én is egy-két nevet megjegyeztem magamnak. :)
Engem egyik barátnőm csábított erre az oldalra és én is szívesen töltöm itt a szabad időm egy részét. Általában reggel korán már elolvasom az előző napi cikkeket, és délután vagy este újra visszajövök, ha az időmbe belefér.
Nagyon érdekel minden cikkíró véleménye, -- és sok témában--, imádom elolvasni a hozzászólásokat is. Így szinte már aláírások nélkül tudom, melyik cikket vagy hozzászólást ki írta. Ha valaki sokáig nem ad hírt magáról, már hiányozni kezd. Ez azért az összekovácsolódás egyik jele, még akkor is, ha közben változnak a cikkírók, --bár sok esetben a másik fél nem is érzi ezt--.
Örömmel tölti el a szívem a cikked:-) Nagyon örülök, hogy hasznos számodra/számotokra az oldalunk, hiszen pontosan ezért vagyunk, hogy itt nyíltan írhassátok ki magatokból az örömöt és bánatot, egymást támogatva kedves szavakkal, tanácsokkal. Az is célunk, hogy jól érezzétek itt magatokat, szeressetek itt lenni, s látom így van, ez külön örömöm!
Köszönöm, hogy aktív részese vagy Te is és még nagyon sokan az oldalnak, maradjatok velünk, írjatok még nagyon sokat! :-);-)

Pussz,
Tündér :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: