újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Leszerződve

2014. január 5. - Látogatók száma: 55

Hamarosan hivatalosan is megtudtam, hogy van munkám. Főnökbalázs hívott, hogy megossza velem az örömhírt. Természetesen úgy tettem, mint akit teljesen váratlanul ért az információ: meglepődtem, ahogy illik, még hitetlenkedtem is, és olyan lendülettel siettem aláírni a szerződésemet, hogy lányos zavaromban még a cég telephelye mellett is elhajtottam. Egy hajtűkanyar után beszáguldottam az irodába, és mindent lepapíroztunk. Azért a szerződésembe belekerült egy olyan pont, hogy a kollégákkal kialakított intim és/vagy érzelmi kapcsolat rendkívüli felmondási oknak minősül, de minekutána nekem elveim vannak, szó nélkül aláírtam.
Eljött a nagy nap, október elseje.
Mikor besétáltam a kapun, DD már fülig érő szájjal, a szemét le nem véve rólam várta, hogy önmagát meg nem hazudtolva üdvözölhessen. Kezet fogtunk, "üdv köztünk kollegina", én pedig totál felpörögtem ettől. Az első dolog, amit éreztem, csak annyi volt, hogy jó helyen vagyok.
Főnökbalázs bemutatott a többi három kollégámnak is, akik szemmel láthatóan örültek annak, hogy végre egy lány is tagja a csapatnak. Én pedig annak örülök, hogy egy szem nőként el leszek kényeztetve. Legalábbis ajánlom nekik!
A rövid ismerkedést követően én mentem jobbra, a fiúk meg balra, mert ők többnyire külső helyszínen dolgoznak - klímákat üzemelnek be, javítanak és tartanak karban. Kicsit tartok attól, hogy nehezen rázódom bele a fiús szakmába, de mivel az orvostechnikai műszerek forgalmazásában sem voltam jártasabb, mielőtt az előző helyemre kerültem, mégis elvégeztem a munkámat, talán itt sem lesz gond.
Örülök, hogy fiúk között dolgozhatok. Kedveltem a volt kolléganőimet, de napi 8 órában összezárva lenni 12 csajjal, akik közül legalább egy mindig menstruál, erős idegrendszert kíván. Ráadásul rendszeres volt a pletyka, a kombinálás, egymás túlöltözése és a rivalizálás minden formája. Utólag azt is visszahallottam, hogy kielemezték az én kis afféromat, és még olyan kijelentés is a fülembe jutott, hogy hülye voltam, megérdemelten rúgtak ki. Férfiak között ilyen nincs. Ők elvégzik a munkájukat, aztán beülnek sörözni, és magasan tesznek arra, hogy az adminisztrátor mit csinál munkaidőn kívül. Alig várom, hogy engem is fiúsítsanak, és igazán jó haveri kapcsolat alakuljon ki közöttünk. Mert így lesz - ebben biztos vagyok.

A cikket írta: Bigyóka

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. február 7. 15:09
Már ideje volt és csak bízni tudok a továbbiakban, hogy jó helyre kerültél! :-)
Most, hogy már tudom milyen szálak fűznek DD-hez meg tudom érteni a dilemmáidat... és hogy időnként milyen nehéz is lehetett ez az önmegtartóztató életmód... :-)
2014. január 13. 20:24

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2014. január 7. 23:17

Te csak ne örülj túl korán!

Jobb,ha tőlem tudod,hogy Te fogsz majd mosogatni és takaritani az összes fiú után!

És eszedbe ne jusson valami süteménnyel kedveskedni nekik,mert úgy rákapnak,hogy minden nap követelni fogják.

Bingó!! :)))
2014. január 7. 23:17
Te csak ne örülj túl korán!

Jobb,ha tőlem tudod,hogy Te fogsz majd mosogatni és takaritani az összes fiú után!

És eszedbe ne jusson valami süteménnyel kedveskedni nekik,mert úgy rákapnak,hogy minden nap követelni fogják.
2014. január 7. 22:58
Jókat mosolygok a történeten, látom magam előtt az egészet! Ez tetszik! :)

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: