újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Magányosság ellen internet!

2010. június 6. - Látogatók száma: 46

Egy harminc évét betöltött nő próbálkozása a magányosság ellen.

Hősünk bárki is lehetne a világon, aki magányosság érzésével küszködik. Ez nincs korhoz, nemhez vagy nemzetiséghez kötve. De legyen hősünk egy magyar asszony, aki 38 évet élt már meg, és Gabinak hívják.
Gabi, most a gép előtt üldögél. Azon gondolkodik, hogy mit kezdjen magával. Mert gyermekei ezt a hétvégét apjuknál töltik.
Soha nem mondja nekik, hogy ilyenkor magányos, és ez rossz érzés.
De most, valahogy ki szeretne ebből törni és lehetséges, hogy ezzel a módszerrel sikerülni fog.
Azt tudja, hogy ilyen - olyan társkereső oldalakat nem keres fel, mert nem sok jót hallott róla. Illetve, amit hallott, az nem a stílusa. Neki nem kell futókaland,vagy egy olyan ember, ahol csak felesleges harmadik szerepét tölti be. Illetve, amíg újdonság a férfinak nem harmadik, de utána igen.
Gabi egyszerűen a figyelemre vágyik, szeretetre és arra, hogy valakinek Ő is fontos legyen. Ez a sokadik hétvége, amióta elvált. De egyre nehezebben viseli a magányt, társtalanságot. Most úgy hiszi, hogy időszerű ez ellen tenni valamit.
Tehát, behív egy közösségi oldalt, és elkezdi böngészni rajta az ismerősöket.Vajon kit is ismerhet ebből a rengeteg emberből?
Hosszú időt tölt el ezzel, és valahol a lelke mélyén tetszik neki ez az újdonság. Nézi a képeket,olyan ismerősökre is rábukkan, akit legalább tíz éve nem látott. Sok embernek családja van, és most azon kapja magát, hogy kissé irígy. Irígy, mert neki ez már évek óta nem adatik meg.Pedig mennyire szeretné!
Most megáll a böngészéssel és gondoltaiba mélyed. Igen, szeretné, de az első évek a válása után azzal teltek el, hogy gyermekeivel egy új életritmust alakítson ki.S, akkoriban nem olyan helyen dolgozott, hogy ismerkedjen, de ha őszinte akar lenni magához, nem is törekedett sokáig erre.
Az elmúlt egy évben kezdte zavarni ez a mostani helyzet. Lehet, hogy a gyermekei kinőttek a szárnyai aló, és ezért van ez így? Lehetséges!
Na, akkor nézegessünk tovább, gondolja és így is tesz. De most már nem leli annyira ebben a dologban az örömét. Még egy negyed órát keresgél, jelölget, de azután ezt is befejezi.
Nehéz dilemmában van. Munkahelye most is olyan jellegű, hogy kapcsolatteremtésre teljesen alkalmatlan.Társkereső portálokról pedig azt hallotta, hogy szálhámosok kedvenc helye. Ezért még annyira sem veszi a fáradtságot, hogy bekukkantson oda. Az ismertebb közösségiportálokon, meg ilyen jellegek jöttek létre.
Már besötétedett, mire kezdi a mai nap tanulságát leszűrni. Ez sem a megfelelő lehetőség!
Egyáltalán egy átlagos külső, - és belső tulajdonságokkal megáldott nőnek 38 évesen, van még lehetőség kapcsolato teremteni?

A cikket írta: Farkas Margit

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 29. 06:09
nem érdemes görcsösen keresni a párunkat, majd eljön, ha itt az ideje

jó cikk

:)
2010. június 8. 14:18
Van lehetőség...bárhol ahol emberek vannak, akiket meg lehet szólítani.Én szerencsés vagyok, mert engem mindig megszólítanak-(még akkor is ha a hátam közepére kívánom a beszélgetést)- de akkor is intelligensen válaszolok a kérdésre.
2010. június 6. 18:24
Nagyon jó cikk azért mert olyan témát ragadtál meg amely sokakat érint a mai világban.Nem is tudom melyik a jobb vagy rosszabb helyzet amikor van családunk de társas magányban szenvedünk- ugye ismerős- vagy egyedül élünk és úgy vagyunk magányosak.
Ha tehetném én most az egyedüllétet választanám .
Szerintem történeted szereplőjének nem a gép előtt kellene ülnie egy szabad hétvégén ,hanem összeszedni a barátnőit- gondolom vannak ,nem baj ha férjnél- s elmenni velük egy kulturált zenés helyre vacsorázni,táncolni .
Én is szoktam menni hogy kieresszem a gőzt és hidd el vannak ott normálisak a másik nem képviselői közül is .Ha nem mozdul ki valamilyen programra tényleg nincs esélye bár a társkeresőkön is lehet találni hasonló gondolkodású embereket csak türelem kell hozzá.
Mindent összevetve úgy gondolom van esélye egy komoly kapcsolatra de azért tennie is kell.

Köszönöm hogy olvashattam.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: