újabb események régebbi események további események
01:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:30
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:27
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:01
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nem voltam mindig ilyen 5.

2012. december 2. - Látogatók száma: 42

Egy távoli zörej vagyok csupán. Testem megannyi digitális jelből tevődik össze és ezek a bináris változások határozzák meg a létemet.Lelkem az igen vagy nem kérdések és válaszok halmaza.

A reggel, egy kétórás futással indult. Keresztül a szigeten. Enyhébb lejtők váltották a zordabb, szívet és izmokat sanyargató emelkedőket. Futottunk keresztül erdős részeken minden pillanatban félrehajolgatva a szúrós, kemény indák elől és rohantunk puha tengerparti homokon. Próbáltam talpon maradni és felvenni az iramot de félúton majd kiszakadt a tüdőm.Fura volt hogy társaim nem versenyeztek egymással mint ahogy én ezt idáig, előző életemben olyan természetesnek tartottam, hanem szépen bevárták egymást ha valamelyik lemaradt.
-Fog ez még jobban is menni.-biztatott Broan amikor visszaérkeztünk a szállásra.-A futás a legfontosabb. –folytatta. -Enélkül nem lesz erőd. –Nekünk nem csak támadnunk kell, hanem menekülni is.. –Állóképesség nélkül elnyel az dzsungel.
-No de nézzük hogyan verekszel. –szólt Poisson.
Na. Gondoltam, most megmutathatom amit tudok. Ez az én világom. Talán még taníthatok nektek is valamit.
Hát....Nem így volt. Poisson minden támadásomat tökéletesen hárította és többet voltam a földön mint egy részeg tengerész. Pár perc múlva, kicsit szégyenkezve de elismerően hajtottam meg előtte a fejemet.
-Milyen stílus ez?-kérdeztem. -Nem éreztem még ehhez hasonló erőt.
-Neked pedig ezt ismerned kéne. –Én Izraelből jöttem és egy Magyar mester volt az oktatóm.
-Soha nem hallottam róla. -vallottam be kicsit elcsodálkozva.
-Ez a Krav Maga. –oktatott tovább Poisson. –A mester már hatvan éves volt amikor először találkoztam vele, de olyan ereje volt mint egy húszévesnek.-Mindennap gyakorolni fogjuk. –Muszáj.
Nem ellenkeztem és hagytam hogy tanítson. Nem bántam meg. A judo és az Aikidó szelleme után a Krav Maga szeretete töltötte be az életemet.
Noir volt a fegyverek szakértője. Nem tudtunk olyan harci eszközt megemlíteni előtte amiről azonnal el ne mondta volna hogy mikor gyártották és hogyan kell kezelni. Mindenről mindent tudott.
Délutánonként elővett a fal melletti álványról egy mesterlövész puskát vagy egy géppisztolyt és csillogó szemekkel fordult felém.-Ezt is meg kell tanulnod. És én megtanultam. Bevetéseink során, amikor egy idegen fegyver került a kezembe, mindig eszembe jutott az,hogy mennyit köszönhetek neki.
És eljött az első este.
Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy valaha olyan különleges természetfeletti élményben lesz részem mint akkor, ott a tűz mellett.
Körben ültünk és hallgattunk. Mindenki el volt foglalva a saját gondolataival. Én is. Laurára gondoltam. Kicsiny alakját, tündéri szemeit láttam magam előtt. Aztán az autót, amelyik megölte.
Félig lehunyt szemeim mögött láttam, amint a Lada ráborul Laurára. Majdnem felordítottam, annyira tiszta volt a kép. Mintha előttem játszódott volna le újra.Begörcsöltem és ordítani szerettem volna . Ekkor azonban fehér szárnyak suhogására lettem figyelmes. A fehér szárnyak. Az angyalok. Nem értettem semmit, de abban a pillanatban határtalan nyugalom járta át minden porcikámat. És abban a pillanatban megjelent a tűz mellett. Yotang. A tanító.

Folyt. Köv.

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. december 3. 19:54
Én is várom :-) pussssszzz !
2012. december 2. 21:48
Hol a folytatás?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: