újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Üldözési mánia

2014. január 14. - Látogatók száma: 54

Az utóbbi pár napban észrevettem a fiúkon, hogy furcsán méregetnek, mintha nem tudnának hová tenni engem. Olyan pillanatot is volt szerencsétlenségem elkapni, amikor amint kimentem hozzájuk cigizni, elhallgattak. Nem értettem a bizalmatlanságukat, de letudtam annyival, hogy biztos már megint belemagyarázok valamit a semmibe. DD-ből sem tudtam kiszedni, mi a probléma, amitől picit megnyugodtam, mert ő úgyis elmondaná - de aztán az ő viselkedése is érdekes lett. Főnökbalázs nem vett rajtuk észre semmi változást, bár az ő szenzorai kevésbé érzékenyek az én problémáimra, mint a sajátjaim.
Aztán ma a kollégák közölték velem, hogy besúgó vagyok, és a főnök azért vett fel engem, hogy őket ellenőrizgessem.
Történt ugyanis, hogy nemrég szert tettem egy okostelefonra, két év hűséggel és a régi butatelefonom elleni hűtlenséggel. Mivel Balázs él-hal az almás kütyükért, lelkesen mutogatta nekem, milyen alkalmazásokat érdemes telepítenem, és külön felhívta a figyelmemet a helyzetkövetőre, amelyen mindig láthatom, éppen merre járnak a felvett partnereim. Mivel ezt a programot a fiúk is használják, ártatlanul felkértem őket követésre. Ők pedig ebből a megkérdezésem nélkül levonták a következtetést, miszerint felsőbb utasításra a teljes munkaidőben őket csekkolom. Megköszöntem nekik - DD-nek külön is - a belém vetett bizalmat, aztán végül mindent tisztáztunk. Mindenesetre kiderült, hogy fiúk között sem mindig könnyű a munkásélet.

A cikket írta: Bigyóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. február 7. 15:29
Na idáig is eljutottam... mindig tudtam, hogy érdemes az ilyen folytatásos olvasmányokba belefeledkezni, nem kihagyva egy részletet sem, mert az nem az igazi... Nemhiába szerettem én a pöttyös és csíkos könyveket annak idején... :-)
2014. február 1. 04:53
jaó
2014. január 14. 00:35
Bizony nem könnyű!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: