újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Üzenet a konyhából Orsolyának 4.

2011. november 20. - Látogatók száma: 67

Rég írtam Neked Drága Orsolyám! Talán el is felejtettél már, vagy joggal gondolhattad azt, hogy én feledkeztem meg Rólad némiképp.

Pedig ez még csak részben sincs így Orsolyám, csupán annyi történt, hogy letértem egy kicsit az útról. Pedig nagyon egyszerű az egész. Az utakat járni kell, mert különben benövi őket a gaz, elnyeli az por. Aztán új utak születnek, amiken megint járunk egy darabig, de tulajdonképpen mindig arra a másik útra húz a szívünk, arra, amiről botor fejjel letértünk. És így lesz aztán az életünk egy sor új és régi út, új és régi kapcsolatokkal, útelágazásokkal és pihenőkkel, amik néha izgalmasak, aztán fárasztók, unalmasak, és megint elkezd sajogni és égni ott belül valami a régi után, mert nagyon jó volt akkor, ott nekünk.
Ez történt velem is Orsolyám. Kicsit hanyagoltam az írást, hogy a szememmel lássak új és újabb képeket, de eljött az idő, és kinyitottam a Kedvencek nevű dobozkámat, aminek a legelső polcán Ti vagytok Orsolyám, a Feleségek.
Hirtelen húzni kezdett valami titokzatos erő. Tudni akartam rólatok újra Orsolyám. Adni akartam magamból egy szeletkét ismét, hogy én is kaphassak belőletek, egy kis humort, egy kis nevetést, sírást, ha kell, tanácsot, valamit, csak közöm legyen hozzátok ismét.
Hát nem furcsa? El sem mentem, mégis visszajöttem.
Egy órácskára, egy napra, hónapra, évre, ki tudja meddig maradhatok, ki tudja merre vezet az út amin járok, ki tudja holnap jöhetek-e, de ma itt vagyok Orsolyám a konyhában újra. Eszem a magos pogácsámat, iszom a csipketeát és olvasok, írok, vagyok. Itt.

A cikket írta: Nurse

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 26. 16:21
Tisztelt Nurse!
Több írását is olvastam (csak szúrópróba szerűen), de ez az egyik legjobb. Nagyon mélyről merített írás. Látszólag arról szól, amit ír, de annál sokkal többet jelent. Én biztatnám, ha egy öreg, okoskodó tanárember véleménye számít, írjon! "Itt."
Bokor
2011. november 22. 21:18
Szia Nurse!
Nekem mindig tetszettek azok a nők, akiknek van sütnivalójuk.
Üdv, Pinokkió
2011. november 20. 21:33
Szia Nurse !

Bocsi én is elolvastam, pedig tudom, a másnak címzett levelet nem olvassuk el, de gondolom, ha ezt akartad volna akkor leragasztod!! Örülök, hogy itt vagy. Puszi Éva
2011. november 20. 20:56
De ugye nem baj, ha én is örülök annak, hogy ismét itt vagy közöttünk? :-)

Szia Nurse!

Puszi,
Éva
2011. november 20. 19:10
Talán az élet iskolája, hogy Nurse az egyik kedvenc íróm:))) Köszönöm, hogy újra színt hoztál az életembe soha -soha el nem múló köszönetem a tiéd!!!!

Ölcsizlek nagy szeretettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: