újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Promóció

Züpürty

Látogatók száma: 49

Gondolom a szándékot figyelembe véve, nem baj, ha más oldalt reklámozok. Ha mégis, utólag is elnézést.

Lássuk csak, ki-, vagy mi az a Züpürty?
Züpürty egy édes kis szörnyecske, aki gazdára vár, ráadásul egy nemes cél keretei között. Legyél Te, hű barátja, s meglásd mindig veled lesz, amikor csak akarod!
A Meska "Meskarácsony" nevű jótékonysági vásárára ajánlottam fel a képen látható Züpürty nevű pólót. Jelentkezzen, aki szerint nem édes és barátságos :)

Maga a felhívás:
"Legyél Te is a Meskarácsony angyala! A terméket az alkotó meskarácsonyi ajándékként ajánlotta fel a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára. Megvásárlásával nemcsak Te gazdagodsz egy csodálatos kézműves alkotással, hanem árával a kelet-magyarországi intézményekben gyógyuló beteg gyermekeket is támogatod."

Aki szeretne jótékonykodni, megtalálja a pólót a Meskán, a termékeim között, vagy a "Meskarácsony" fül alatt, egyéb más felajánlott termékkel együtt. Cselekedjünk, ne csak együttérezzünk. Osszuk meg a hírt, hogy minél többen értesülhessenek róla.

Köszönöm a figyelmet!
Áldott, békés, boldog Ünnepeket!

A cikket írta: Zsizsik

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Zsizsik!
Mi (a cégünk) amikor tehettük, mindig támogattunk lehetőségeinkhez képest a rászoruló gyerekeket. Jelen helyzetben sajnos kifogyóban vannak a kereteink. Ez az oldal is azért van többek közt, hogy segíteni tudjunk - de legalább informálisan - embereken, lásd a cikked is.
Üdv,
Pinokkió
Pólóval van tele a világ, meg mindenféle címerrel, cimkével. Nekem spec. cipőre lenne szükségem, nem mindig felső ruházatra, mármint kisméretű felnőtt cipőre... cimke nélkül, ha lehet. Jön a tél! :-) Ez is csak egy hétköznapi történet.
Bolhapiac, mit szólsz hozzá? Képzeld el, hogy az emberek a sok felesleges, csak nyűg, unott dolgaikat a placcra kitennék, hirtelen milyen sok haszontalannak tűnt dolog találna gazdára. De idáig eljutni, kimondani se könnyű???? :-) Pedig nagyon is létező probléma.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: