újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Események

2019. április 12. - Látogatók száma: 34

Jó reggelt!

Pocsék hideg idő van, de jó az eső a földnek. Tegnap voltunk kint azért a szőlőhegyen, és képzeljétek, a fólia alatt már minden, és a legutóbb elvetett négy hosszú sor borsó is kibújt.

Amikor majd szedni és borsót fejteni kell, este ha becsukom a szemem, akkor is borsót fogok látni. Remélem, hogy nem leszek vele egyedül. Majd beállítom mamát és Gábort is.

Szórtam palántaföldet is a dugványainkra, vagyis a sorközbe, hogy ne egyből a gyommagok bújjanak elő ezerrel, és az évelőágyásra a maradékot, és pár fényre csírázó magvú egynyárit is oda utána.

A rókamama menzára járt hozzám öt évvel ezelőtt esténként, rendszeresen fél hatkor, és tíz perceket együtt nézegettük egymást, mint a kishercegben, és megbeszéltük a megszelidítés, az egyetlen leszel a számomra, és a rózsa témákat, mint a nagykönyvben. De most csak egy rigóval beszélgettem, aki kíváncsian fürkészett a mogyoróbarna szemével.

Majdnem a nyári napéjjegyenlőségkor születtem, és ha már egy kicsit is süt a nap, akkor egyáltalán nem fázom. De ma ebben a hideg esőben már igen.

A cikket írta: Virág

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: