újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Erotikus

A kis hablaty lány

2015. január 6. - Látogatók száma: 41

A hablaty lányok deréktól fölfelé nők, lefelé halak. A tenger alatt élnek, csodálatos kristálypalotában, és az apjuk a nagy hablatykirály. Amikor már elég nagyok, kimehetnek a partra, ahol az arany hajukat fésülik, és elcsábítják a matrózokat. Boldogan élnek háromszáz évig, de akkor tajtékká válnak, és eltűnnek nyomtalanul.

Vizellát, a kis hablaty lányt először engedték ki a partra, hogy tizenöt év után végre megfésülködjön. Nagyon várta már ezt a pillanatot, mert a nővérei sok érdekességet beszéltek a szárazföld lakóiról. A nagymamája ellátta mindenféle jó tanáccsal: arany hajszálat nem dobunk ki, el lehet adni jó áron. Légy óvatos a matrózokkal. Mindig húzzanak gumit, és fizessenek előre. A kis Vizella aludni sem tudott az izgatottságtól. Főleg arra volt kíváncsi, mit szól a matróz, ha leperkálta a zsét, és rájön, hogy a szoknya alatt nincs más, csak szardínia.

Kiemelkedett a sós tengervízből, és egy kényelmes sziklára ült. Az első dolog, amit megpillantott, egy nagy hajó volt. Rengeteg ember császkált a fedélzeten, ettek-ittak, úszkáltak egy nagy medencében, tollaslabdáztak és mindenféle egyéb illetlen dolgot műveltek, és Vizellának megtetszett az egyik utas. Ez biztosan a királyfi, gondolta Vizella, és még csak véletlenül sem azért, mert koronát viselt. Mindjárt bele is szeretett. De hogyan fogjam meg magamnak? Sajnos ebben a pillanatban a nagy hajó, úgy, ahogy volt, elmerült az összes utassal együtt. Vizella gyorsan döntött, és kimentette a jóképű herceget. Kicsit alélt volt, elázott a koronája, és tehetetlenül lógott a gerendán, amelyre felírták nagy betűkkel: TITANIC.

Kár, hogy most már egy ruppója sincs, mondta magában a kis hablaty lány. Ott hagyta a királyfit, aki még meg sem száradt, és visszament a tengerbe. A királyfit egy hivatásos dubaji szűz vette a pártfogásába, aki véletlenül mindig arra járt, ahol fel lehetett szedni egy zsíros verebet. Megszárította a királyfit, aki azt hitte, ez a szűz a megmentője, és hálából ott helyben, a kavicsok és a csigahéjak között beleszeretett.

A kis hablaty lány elmesélte a kalandját a nagyanyjának, aki jól letolta. Jegyezd meg, fiam, hogy egy királyfi sosem ruppótlan! Az ilyennek még a bőre alatt is zseton van, nem is beszélve a várairól, a kastélyairól és a palotáiról. Roppant jó állása van, és mindig az újságok címoldalán szerepel. Persze ezzel a nagy farokkal nincs sok esélyed, de ismerek én valakit, aki a farkadat lábakra konvertálja.

A tengeri boszorkány elkészítette a varázsitalt, és óva intette Vizellát: Ne add olcsón magad. Akármilyen híres királyfi, vegyen előbb feleségül, addig nem kamatyolhat. Gondolj arra, hogy járt Monica az Orális Irodában! Később is tervezgetett, hol ezt, hol azt, de még a táskáit se tudta eladni a szeme alól.

Vizella visszament a szárazföldre, és addig mesterkedett, amíg nem találkozott teljesen véletlenül a királyfival egy kikötői kocsmában. A királyfi csatakrészeg volt, ezért odarángatta magához Vizellát, és azonnal bele akart szeretni. Mit képzelsz, te seggfej, csattant fel Vizella, én nem olyan lány vagyok, akivel a mosdóban is lehet. Ragaszkodom a romantikához: minél nagyobb palota, lehetőleg a világörökségi listán, hatalmas franciaágy, francia bugyiban francia szobalányok, behűtött pezsgő, eper meg minden. A Louvre-ban legyen az esküvőnk, csak előbb mondja meg valaki, hogy ki írta, mert a műveletlenséget nagyon rosszul viselem.

Szerintem Dosztojevszkij, felelte a herceg, és én is csípem a román gótikát, sajnos már a múlt héten megnősültem. De te lehetnél az első metresszem, és az is valami.

Vizella nem akart a királyfi matrassza lenni, azonban haza sem térhetett farok nélkül. Könnyes búcsút vett a királyfitól, aki úgy sírt, mint a záporeső, de aztán rászóltak, hogy máskor ne menjen oda, ahol hagymát vágnak. Vizella átértékelte az eseményeket. A helyzet szar, de nem menthetetlen. Ha nem mehettem hozzá egy királyfihoz, sok fit fogok választani, akik mind ugyanabban királyok. Mibe, hogy gazdagabb leszek, mint a dubaji szűz, akinek még mindig a kavicsoktól sebes a feneke? És ha azt hiszitek, hogy hátrányos helyzetben vagyok, amiért elvesztettem a farkamat, hát nem. Lesz még nekem annyi farkam, hogy a tengeri boszorkány megpukkad az irigységtől.

Ezzel a pukkanással kezdődik csak igazán a kis hablaty lány története.

A cikket írta: Müszélia

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. január 8. 22:21

megtekintés Válasz erre: Müszélia - 2015. január 7. 09:10

szia E!
remélem, egyetlen dán sem olvassa ezt a történetet, vérig lennének sértve, mert náluk a kis hableány szentnek tekintetik.

...hát akinek olyan szép nagy farka van mint a hableánynak,
azt valóban mindenki szentként tiszteli! Szokták is mondani,
ha meglátják, hogy: - Te szent isten..... (:-D)
2015. január 7. 09:10
szia E!
remélem, egyetlen dán sem olvassa ezt a történetet, vérig lennének sértve, mert náluk a kis hableány szentnek tekintetik.
2015. január 6. 17:47
Kedves Müszélia!

Micsoda előremutató meséd van a jövő valóságához!
Ez a szép rózsaszín álom, - minden lány lény álma! Ahogy
rávilágítasz a dubaji szüzekre, - nos ez az írásod mese része!
Dubajban ugyanis már romlottan születnek a lányok!
Viszont a hímneműek csak akkor vannak hátrányos
helyzetben, ha nincs több palotájuk, vagy méretes hímtagjuk!
( Esetleg mindkettő) A boszi meg csak pukkadozzon otthon,
ha már a bab a kedvenc étele!

Üdv néked hablattyoló sorstársam: emillio
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: