újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Egy szerelmes asszony tündöklése és bukása

Látogatók száma: 63

VIII.rész

Verekedtünk,veszekedtünk, lekurvázott naponta, holott mellette senki sem volt, hisz őt szerettem, igy gondoltam.
Azokat a veszekedéseket nem tudtam elfelejteni drasztikusak voltak a verések naponta, és a veszekedések is.
Végül is testvéremék eladták Tatabányai lakásukat és ők is pestre költöztek. Mivel édesanyám eladott lakásából nem kaptam semmit a nővel örökölték meg, igy adott nekem 100 ezer Ft-ot.A volt nője, meg elharácsolta az összes lakás árát., és kurvának ment a Margitszigetre, a gyermekét hetes oviba tette, 2 év mulva tudtam meg, akkor rögtön kihoztuk a testvéremmel, lemondattuk az anyját és a testvérem biróságilag megkapta a gyermek nevelésének jogát, mint apa. De nagyon szépen nevelik a barátnőjével, még szini iskolába is beiratták jó sok pénzért most 13 éves de nagyon aranyos gyerekké vált, kicsinek is bájos volt.

Ekkor ujra megjelent a roma gyerek a pénz szagra, együtt költöztünk Pestre, kivettünk az Erzsébeti csónakházban a Duna mellett két kabint, melyet egybe nyitottunk a kinti teraszon ,befüggönyöztem és mindig ott volt a csodás levegő, emeletes ágyat csináltattam a fiam fenn,mi lenn,másik volt a konyha és a tanuló helyiség, a teraszon ettünk,ittunk jó volt kellemes.De olyan érzésem volt,hogy ha van hol lennem és pénzt lát akkor rögtön jön hozzám. Mondjuk ez a vérükben van.De azzal akit állitólag szeret? Na nem ez már nekem sok volt.
A költözés után persze azonnal lelépett, egyedül pakoltam be csontsoványan mindent, persze mindent én fizettem. Rezsón főztem de élveztem egy kicsit azért nagyon jó volt,mintha nyaraltam volna,
A roma fiu rettentően féltékeny lett a csónakházban lévő pasikra .Akkor már nagyon elegem volt a verésből ugy megütött,hogy kék-zöld volt a szemem, ugy kellett jeges borogatást tenni rá, persze aki kérdezte én mindig elmondtam, hogy véletlen a fiam biciklijébe botlottam.Persze senki nem hitte el. Kidobáltam a ruháit és a lábam előtt térdelt,hogy bocsássak meg, ő nem tud nélkülem mit kezdeni. Mindig megbocsátottam neki.
Állandó veszekedések kibékülések, mindig ugy éreztem,hogy nagyon szeretem.Amikor elment, mert hazajárt néha aludni "szerinte" szerintem meg bulizott és nőzött. hajnali fél 6-kor sirva már a Dunaparton sétáltam mig a gyermek aludt. A fiam ekkor 3.osztályos volt.
Nekem a gyermekem volt mindenem akkor ő miatta volt érdemes élnem.Megtanitották lenn horgászni,élvezte a fiam nagyon, anya a stégre kérem az ebédet ..Annyira aranyos volt,hogy nem tudtam neki nemet mondani mosolyogtam,.Sokat szenvedett az életemben gyerekként és nem akartam,hogy valamiben is rossz legyen.Fájdalmat nem okoztam neki,soha nem bántottam,tündéri gyerek volt és jó felnőtté vált.
Nagy bulik voltak a csónakházban szombatonként, persze aki táncolni akart vinni, el kellett kérjen tőle, utána meg felpofozott. A gyermekek sokan voltak lenn, együtt játszottak egy elkeritett rész volt ,bicikliturákra mentek és nagyon jól érezte magát a fiam. Belépett a Dunaparti biciklisek közé, minden vasárnap mentek tekerni a tanárokkal, merthogy ők vigyáztak rájuk.Volt biciklije kapott egy Montain Biket ujat.

Vége lett a nyárnak elkezdtem dolgozni az egyik ételszállitó cégnél. Kaptuk az ételt ételhordóban hivatalosan ez kicsit könyebbé tette a dolgokat. A fiam ekkor innen járt vissza kispestre iskolába egy busszal ment és leszállt, ott volt az iskola, én pedig érte mentem délután mert reggel fél 6-ra kellett menni délután 2-ig ételt mértünk ki. Amit szállitásra vittek.Kellemes időszaknak éreztem mert végre kereshettem. Aztán a roma gyerek közölte,hogy maradjak itthon,kiléptem,megint semmi. Volt egy idős házaspár a csónakházban ők segitettek a fiamnak hoztak át mindig finomságot. És nekem is anyagilag volt segitségem, tőlük.
Igy ment ez októberig ekkor megint elkezdtem aggódni, Úristen segits október 15-én bezár a csónakház hova megyünk a fiammal utcára?

A roma fiu talált egy albérletet, de nem lehetett azonnal költözni picike volt egy melléképület azt adták ki 25.ooo Ft-ért de csal oldalazva fértünk el.Meg kell jegyeznem azért,hogy ezt a pénzt,hogy kivegyük ő teremtette elő.Állitólag kérte, szerintem meg az ő letagadott pénzei voltak. Mondtam neki nem hülye vagyok, hanem sovány,kicsit beteges,de tulélem,
a WC a kisház - már ha háznak lehet nevezni - kinn volt, fürdési lehetőség lavor. Mindegy lakni kell. Egyre erősebb lettem lelkileg és megmertem a véleményemet mondani mindenkinek.Ami nem öl meg az megerősit mondván. Ma is eszerint élek.
Végül is semmit nem tudtunk kitalálni igy felhivtam a XX.kerületi Anyaotthont, bementem a polgármesterhez és igy kerültem be az otthonba a gyermekemmel.Én eljártam iskolába pénzügyi tanácsadóira, pár hónapos tanfolyam volt. A gyermekem amikor hazaérkezett egy "varázs szoba "nevü helyiségbe ment, ahol foglalkoztak vele. Ez tetszett,de sokat sirtunk.Mondtam drága kicsim vedd ugy,hogy szállodában vagyunk, de közben a párnámba fojtva zokogtam.
4ooo Ft-ot kértek egy hétre.De koszt nem volt benne, csak néha kaptunk ingyen levest.
Nagyon szerettek az otthonban lévők.Bekerültünk 2 nap mulva egy olyan szobába, ahol én és még két kisgyermekes lakott. Katasztrófa volt,sirtak a gyerekek, kiabálás, amikor hazaértem vasalni kellett mert a munka ki volt osztva. Persze a roma pasi éjjel hivott,hogy mi van? mert ő nem lehetett az anyaotthonban.
Egy hétig laktunk itt amikoris Budán kivettük ezt a kis helyiséget,mely nagyon hideg volt.Télen fütöttünk még a gáz ami a tulajdonostól jött át, ugyis 17 fok volt, kis fütő ventillátorral.pótoltuk a meleget. de egész éjszaka ment, mert alap nélküli kis putri volt és hamar kihült volna. De hamar bemelegedett mert a szoba is pici volt. MIndegy milyen volt de nem utcán laktunk.
A roma barátommal egy egyszemélyes ágyon aludtunk, a fiam meg a fütőtestnél lévő ágyon, a konyha pici volt, 2 személyes rezsó volt.A fiatal roma fiu dolgozott állitólag esténként reggel letett az asztalra 2000 Ft-nál sosem többet. Azt is szinte ráköltöttem, csoki, gyulai kolbász, kakaó stb. Csirkemell mert azt szerette, nálam is anyjánál is jól élt. sokat maradozott el.,ekkor éreztem,hogy valaki van. az életében.Általában jók a megérzéseim.És volt is mindig kimaradozott, nem tőlem járt dolgozni.Volt olyan,hogy elkisértem leszállt ahol muzsikált ,hogy dolgozni megy, átment az udvaron és ment haza, én pedig követtem, ekkor mondtam a találkozásnál,már megint hazudtál. Karácsonyra nagyon pici fa fért el, mert a lámpát elértem olyan kis putri volt ahol laktunk. A lányom a fiamat elvitte, a roma gyerek meg elmesélte,mit vacsorázott libacomb és hasonlók, én meg üres rizst mustárral. De legalább a gyermekemnek jó volt a lányomnál.
Elhelyezkedtem a Budai Rózsavölgybe házvezetőnőnek.Kezdtem jobban érezni magam lelkileg ha dolgozhattam.Ő volt és jelenleg is van egy ruhaszalon tulajdonos volt.
Nem kerestem sokat egy héten 2 akalommal kellett mennem takaritani emeletes ház volt,egyedül lakta az ember aki mint kiderült nagy sábeszdeklis bulikat tartott, ilyenkor arany evőeszközök kerültek ki a konyhába,.Aggódtam,hogy minden meglegyen. A márványt fogkefével sikáltam négykézláb az összerakások között,hogy fehér legyen,midnen alkalommal ágyhuzás,ugy éreztem magam,mint egy kastélyban.Mosogattam, rendet raktam, kipakoltam, mindig kis meglepetést hagytam a pasinak. Közben a ruhás szekrényekben rendet tettem ment a mosógép délután vasaltam.Minden flottul ment. Nagyon sokat kellett dolgozni ruhaszalon tulajdonos volt szép báli ruhákat készitettek gazdag volt. Odaköltözött a pasija ,mivel homoszexuális volt, egyébként kiállhatatlan fazon.
A pasi rám volt féltékeny, igy mindent kitalált,hogy elüldözzön,ami sikerült is neki.

Jártam a fiamért minden délután az iskolába és ott egy idős bácsi az örökbefogadott fiát várta. Kérdeztem,hogy tud-e valaki albérletet,mert jött a tavasz és tele volt a kisház ahol laktunk mindenféle bogárral,amitől irtóztam, éjszakákat nem aludtam.
Ez a bácsi mondta,hogy van neki egy kertes házban kiadó l szoba konyha WC, ami számomra óriási volt kert minden.Igy odaköltöztünk. Akkoriban 17000 Ft és a rezsi volt.Ez volt márciusban, és talán márcus vége lehetett, amikor a roma barátom véglegesen elment az életemből.
Széppé tettem. Elmentem a Novapactumba dolgozni szalvétákat,papirzsebkendőket gyártottunk,csomagoltuk.3 müszak volt de kelllett a pénz.A fiam miat főleg.
A fizetésből,mindig használt szekrénysort vettem a szomszédasszonytól. ülőgarniturát,kezdtem vissza szerezni mindent ami volt,igaz nem uj de a lényeg,hogy volt.
Itt a szomszédasszony mindig segitett nekem ő is az udvarban lakott, adott befőttet,lekvárokat,cukrot és mindent ingyen. Szép időszak volt, megengedte a bácsi,hogy kiskutyám legyen, kint ültem mindig az udvaron olvastam mikor benn már rend volt, nagyon helyes kis keretet varázsoltam elém az ablak alá, kellemes orgona illat és minden, imádtam ott is virágokat gondozni kint. Ide a roma pasim ritkán járt elmaradozott kb 2 hónapot lakott itt velem, és végleg elment, állitólag megnősült,igazából azt a fájdalmat elmondani soha nem tudnám. Amikor elment este letettem a fiamat és sirva rohangáltam az utcákban, mint egy őrült a fájdalomtól.
Gyönyörü 4-és fél évet töltöttünk együtt, nekem gyönyörü volt,mert szerettem a sok verés és megalázás ellenére is.De jól éreztem, akkor már megvolt a barátnő aki a felesége lett, nagyon megsértettem az anyját és meg akartak verni de az apja nem engedte.12 év után irt nekem,hogy találkozzunk de nem akarok vele találkozni. Tul tettem magamat a kegyetlen lelki fájdalman, tuléltem, talpra álltam , négy alkalommal mindent eladtam és mindig ujra kezdtem és ujra.
Otthagytam a Novapaktumot kb 1 évet dolgoztam ott

Amikor egyedül maradtam, lejárogattunk a fiammal ha őt elvitte a lányom akkor egyedül a csónakházba a régi ismerősökhöz. Ott ismertem meg A.Csabát. akivel ott a csónakházban lefeküdtem, és ősszel felköltözött hozzám a kispesti albérletbe, a bácsi nem szólt érte sőt mondta, hogy ahogy magának jó.Nagyon ivott amit nem tudtam, ilyenkor belevágott a konyhaszekrénybe,hogy bezuzódott és én ki nem állhatom aki iszik mégis ezek találnak meg.Képes volt űllitólag miattam úgy megütni,hogy a felső fogsorom megsérült, ma is érzem, sinbe volt az állkapocs és fog az ütéstől.Persze,hogy rögtön el kellett neki menni.
Mondanom sem kell nem egyeztünk verekedtünk,nagyon ivott, kivágtam kb. 3 alkalommal az egy év alatt. Maradtam egyedül. Jobbnak láttam ha szünetet tartok mindenféle pasiból elegem lett. Jó volt itt lakni Kiültünk az udvarra mikor erre idő volt .Szerettem jó volt , kis virágoskert egyebek nagyon élveztük a gyerekkel.
Ott a közelben elhelyezkedetem egy cukrászdába reggeltől este zárásig. Szerettem ott lenni jó volt a társaság és a munka ,azt mondtam nemesit és csak előrébb jutok. Itt a kiszolgálás közben mindig kávéért jött egy férfi aki végül is csapta a szelet nekem. Sovány voltam, fekete hajam volt és megtetszettem neki.46 évesen miniszoknyába jártam, csinos voltam nem mondom 36 kg-osan is. ez a pasi egy idős ember volt, ott üzletelgetett fenn a Metrónál.Evvel szemben volt a cukrászda.
Ez a pasi aki szintén roma volt, azt mondta nekem, annyira jól nézel ki anyukám,hogy megteszek érted mindent. A metrón gyürüt kaptam tőle, elmentünk a Margitszigetre Casinókba vitt szeretkeztünk a javából. sokszor megvárt elvitt éjszakára, ekkor a testvérem vigyázott a fiamra. Hétvégeken meg a lányom vitte el magához már pénteken, és vasárnapig ott volt majd hazahozták.
Ez a férfi aki 100 ezret biztos rám költött hálás is voltam érte, végül is a régi roma fiu bejárásai miatt ott hagyott.Szerintem aki otthagyott roma fiu S.Laci. az azért jött be,hogy ellenőrizgessen, de minek nem tudom. A férfi aki mindent megvett nekem és elmentünk fürdőkbe, Casinókba, nem értette meg,hogy nincs közöttünk semm igy ott hagyott. Mondtam, nem baj engem semmi nem tud már meghatni annyit szenvedtem az életbe.

Amikor evvel a férfival A.Jenővel vége lett, találkoztam a régi barátokkal, igy akit kisgyerek kora óta ismertem V.Zoltán, mindig áthivott magához. Ott aludtam szeretkeztünk és ez többször bele is fért, mert nem lakott tőlem messze. Elvált volt mi bajunk lehetett, semmi.Jó bulik, jól éreztük magunkat a barátokkal jól elvoltunk.
Egy gond volt, hogy amikor el akartam aludni mivel imádta Zámbó Jimmyt állandóan azt hallgatta de olyan iszonyu hangerővel és csak hajtogatta, hogy bubukáljál szivem. Nagyon aranyos volt, jókat nevettünk. Ennek is vége szakadt, mert elköltözött a nővéréhez. Azóta sem láttam.

Ekkor egy olyan munkát vállaltam,hogy este letettem a fiamat aludni és rudtáncos" lánynak "mentem egy Zuglóban lévő hotel és bár helyiségbe. Nagyon szerettem ,mert tánc volt, felvettem a fekete parókámat, necc harisnya kifestett szép arc, nem kelett ennél jobb . Több velem egykoru nő volt több gyerekes is . Kaptam a bugyipénzt, reggelre meg otthon voltam. A kisfiam nem ébredt fel a bácsi néha ránézett akinél laktunk.De semmi gond nem volt. Voltak olyan emberek akik ujságiró pld. külön fizetett ha szobára mentem vele.. Ettől függetlenül nem tartottam magam kurvának.De a pénzt meg kellett szerezni,hogy a fiamat tanittatni etetni tudjam. Nem votl bennem szégyenérzet a muszáj vezérelt. Senki nem tudott róla. Ugy vagyok vele, mostmár elég koros lettem ahhoz,hogy ezt megirja,.Mi bajom lehet, semmi. Elvenni nem lehet tőlem semmit,azóta is albérletben élek,hol itt,hol ott de legalább nyugodtabb vagyok. a gyógyszerek is kevesebbre csökkentek és jól érzem magam a bőrömben.
Ezt nap,mint nap megtettem de belefáradtam már 48 évesen. Igy egy jó idő mulva abbahagytam. Viszont szép volt, mert a gyermekem soha nem kérdezte meg anya miből tudsz nekem szalámit csomagolni. És engem csak az érdekelt, hogy neki jó legyen. volt ,hogy a lányom nem beszélt velem 2 évig a roma fiu miatt, de aztán valahogy ujra összejöttünk anya és lánya és eljártam hozzájuk meg ők is hozzám az albérleti kertes házba. Jó kis bográcsozásokat csináltunk,kinti sütések, kint ettünk nagyon jó volt a bácsi mindenben benne volt, imádtuk őt. Azóta visszatért lányomékkal a jó viszonyunk.

folytatom

A cikket írta: gildia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: