újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Látogató

2017. május 13. - Látogatók száma: 56

Az anya kigombolta blúzát, és mellére vette pici lánykáját. Fiacskája békésen játszott a lábánál, kisautókat tologatott az építőkockák között. Nem hangoskodott. Tudta, ha anyja megeteti kishúgát és elaltatja, utána majd játszik vele.
Az anya büszkén és boldogan nézte gyermekeit. Imádta az érzést, ahogy testéből csordogált az élet a pici szívásának hatására. Szerette érezni az apró, meleg kis testet. Élvezte a békét. Azon töprengett, milyen szerencsés ő. Nem, talán nem is szerencse ez! Hiszen sokat dolgozott érte ő is, hogy most minden így legyen, ilyen jól, ahogy van.

- Itt ez a két szobás panel lakás. Igaz, a kilencedik emeleten, de gyönyörű a kilátás. Az egész várost látni a nagy erkélyről, ahol most pelenkák száradnak éppen. Később teszünk ki asztalt és székeket. Jó lesz ott vacsorázni nyári estéken, Cegléd fényei felett. A ház előtt ott állt az 1500 Lada, a férje játéka. Imád vezetni. - A gondolat mosolyt csalt kissé fáradt arcára. - Ha a gyerekek kicsit nagyobbak lesznek, majd kirándulni járunk vele. Most csak a nagyszülőkhöz megyünk hétvégéken. Jó, hogy nem kell vonatozni két babakocsival! 21. évesen mentem férjhez, és mindez megvan már. És itt ez a két gyönyörűség!
A baba közben elaludt a mellén, biztosan jóllakott. Óvatosan a pelenkázóra fektette, míg kendőt terített a vállára. Felvette a csöppséget, és gyengéden simogatta a hátát. - Büfizz, kicsim, hogy ne fájjon utána a pocakod!- Arcát a selymes fejecskéhez érintette, és élvezte nyakában a gyermek forró lehelletét. Halkan énekelni kezdett egy altatót – Csendes álmot, jó éjt...
Hangos csengetés zavarta meg a békét. Karján a gyerekkel rohant az ajtóhoz, hogy mielőbb elhallgattassa a lármát. Egy magas, végtelenül csinos, fiatal nő állt az ajtóban, a legutolsó divat szerint felöltözve,egy füzér banánnal a kezében. Gyönyörű bőre szépen sminkelve – talán a kozmetikustól jött - . Haja befésülve. Kedvesen mosolygott az illatfelhőben, ami vele érkezett, és elnyomta a lakás baba illatát.
- Jó napot! Miben segíthetek?
- A férje barátnője vagyok.
- János nincs itthon, dolgozik.
- Jani sokat mesélt magáról reggelente a vonaton, kíváncsi voltam. Ezt hoztam a gyerekeknek – és odanyújtotta a banánt, majd sietősen távozott.
Az anya döbbenten állt még a nyitott ajtóban, majd lassan becsukta. -Mit mondott? Valamilyen Éva? És milyen barátnő? És miért hozott banánt? Azt nem mesélte neki a férjem, hogy anyósomtól minden héten kapunk? És mit mesél rólam mindig ennek a nőnek? -
Tekintete a tükörre tévedt az előszobában. Egy nőt látott gyerekkel a karján, kinyúlt melegítőben, festék nélkül, összefogott hajjal. Szeme alatt karikák a kialvatlanságtól. És érezte, ahogy a savanyú szag árad a vállára terített kendőből...

(Kép: internet)

A cikket írta: Ködmadár

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2017. május 14. 06:52

megtekintés Válasz erre: - 2017. május 13. 22:41

Velem fordítva történt minden, két dolog kivételével!
Az egyik az etetés, biológiai okokból, a másik, hogy nem hozott egy férfi sem banánt! Boldog voltam mégis, két okból! Nem zavarták meg kopogtatással, csöngetéssel a békénket, és lehettem anya is, és apa is egy személyben! S ma van két nagyszerű lányom!

Életem legszebb időszaka volt!

Mindenkinek megvan a sajat története...
2017. május 14. 06:47

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2017. május 13. 23:21

Ez a történet túl sok kérdést hagy maga után.

Nem baj az, ha gondolkodásra ösztönöz...! :-)
2017. május 13. 23:21
Ez a történet túl sok kérdést hagy maga után.
 
2017. május 13. 22:41
Velem fordítva történt minden, két dolog kivételével!
Az egyik az etetés, biológiai okokból, a másik, hogy nem hozott egy férfi sem banánt! Boldog voltam mégis, két okból! Nem zavarták meg kopogtatással, csöngetéssel a békénket, és lehettem anya is, és apa is egy személyben! S ma van két nagyszerű lányom!

Életem legszebb időszaka volt!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: