újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A férfi aki szeret

Látogatók száma: 537

Igaz szerelem már pedig létezik. Vannak akik könnyen rátalálnak, vannak akik sokáig keresik, de egy biztos, ha megtaláljuk nehezen engedjük el.

Vajon honnan tudjuk hogy ő az igazi? Vannak-e jelei? Biztosak vagyunk abban, hogy ő az a férfi akivel leakarjuk élni az életünket? Ugyanúgy fog szeretni minket x év múlva? És mi is viszont őt? Vannak e előrelátható jelei egy párkapcsolat kimenetelének? Vajon sírni fogunk a végén vagy nevetni? Garanciát semmire nem kapunk. Életünk párja akár ellenségünkké is válhat. Miért is lenne minden jó? Az túl egyszerű lenne! Miért nem lehet minden(karrier,párkapcsolat, stb..) tökéletes? Miért kell mindig csalódni valamiben vagy valakiben? Ezek a kérdések fordulnak meg a fejemben. Adott egy párkapcsolat. A pár jól elvan, szeretik egymást. Elhatározzák hogy összeköltöznek. Élnek -éldegélnek, mint hal a vízben..aztán minden monoton lesz. Mindennap ugyanazt nézik a tévében, ugyanarról beszélgetnek, ugyanolyan mindennap. Szex? Egyre ritkább. Miért? Ez jó kérdés. Aztán már azt veszed észre, hogy hónapok óta ebben a körforgásban vagy. Aztán nagy levegő. Eszedbe jut állj, most aztán változtatni kell valamin. De megkérdezed minek? Ha én fontos vagyok neki miért nem szeret? Miért nem mutatja ki, hogy jól érzi velem magát, miért nem tud úgy szeretni ahogy én szeretem, miért kell fájdalmat okoznia, miért és miért is kell mindezt megtennie?Szeretlek-mondja. Bár rövid ez a szó, de kimondja. Tartalma mégis üres. Üres tekintet, egykedvű hang. A szobában csend, s te tudod nem erre vágysz. A vágyaid már megfogalmazódtak benned réges-rég... Egy férfi aki viszont szeret tiszta szívből, egy férfi aki akkor is szeretsz ha felszedsz pár kilót, egy férfi akinek akkor is tetszel ha kócos hajjal kelsz ki az ágyból, egy férfi aki büszke rád, egy férfi aki becsül és tisztel, egy férfi akinek te mindennél fontosabb vagy , egy férfi aki érezteti veled, hogy szeret, egy férfi aki mindenedet neked adná...Voltak és lesznek álmai is az embernek, de van, hogy rá kell jöjjünk még időben, ki az aki igazán szeret és ki az aki nem. Mert szerintem aki szeret, az a hibáival együtt elfogadja a párját, nem kritizálja folyton, büszke a párjára és támogatja mindenben. Amíg ezek nincsenek meg, jöhet bármilyen férfi, számomra csak egy marad a sok közül és nem az egyetlen.

A cikket írta: cintia23

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Létezik még ilyen pasi? Vagy csak az álmainkban?
Tapasztalja ezt mindenki!
Tudod, mindenhez ,a szeretethez is gyakorlás szükséges.
Ha gyerekként sem hallotta otthon, nem tapasztalhatta nap mint nap...
nem kapott terepet, időt a szeretetgyakorlás..
Honnan is kapná ehhez ihletet...?
Hozzánk, nőkhöz pedig lelkünkön keresztül vezet az út...
Jó cikk .5.
tetszik a szöveged Pinokkió:)

megtekintés Válasz erre: cintia23

:)Pasi?Nem baj.:)Majd fogok:)

Pasi..., de a fából faragott fajtából;-)
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Hi, Cintia! Én pasi vok;-) De azért írj, várom!
Pinokkió

:)Pasi?Nem baj.:)Majd fogok:)

megtekintés Válasz erre: cintia23

Köszi Csajok! Mostanában eltűntem,mert új munkahelyem van. Legközelebb majd erről is írok.:)

Hi, Cintia! Én pasi vok;-) De azért írj, várom!
Pinokkió
Szia Cintia!
Nagyon tetszik nekem is az őszinteséged, hidd el, ha az IGAZI ott fog állni veled szemben, felismered majd:) addig, kitartás, a rossz kapcsolatból ki kell lépni, ahol az embert nem szeretik, és nem is becsülik.
Ne add fel önmagad, ettől többet érsz.
Üdv: Judit
Köszi Csajok! Mostanában eltűntem,mert új munkahelyem van. Legközelebb majd erről is írok.:)
Szia Cintia! Kora reggelről olvaslak, viszont üdítően hat ez a nyíltság, őszinteség, nagyon tetszett írásod! Egyébként van igazi szerelem hidd el, legalábbis szerintem! üdvözlettel Orsolya
Szia Cintia!
Tetszik az őszinteséged, a nyitottságod. Jó volt olvasni újra téged!
Üdv ismét köztünk, Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: