újabb események régebbi események további események
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A nagy találkozás, avagy kutyáink összehoznak!

2010. június 17. - Látogatók száma: 22

Sok évvel ezelőtt Én is, mint mindenki éltem az ifjoncok mindennapjait! Bulik, disco szórakozás és hapsik, akikkel csak rövid ideig voltam!
De aztán jött a nagy találkozás......!

Egy nap, mikor még otthon laktam, felhúztak otthon, mert tesóm és barátja kizártak a szobánkból. Mérgemben fogtam magam és elmentem az Én akkori kutyuskámért Lordiért és elvittem sétálni, ugye az ember ha ideges, inkább elkocog és lehűti magát!
Elvittem kedvenc helyünkre a Dolinka elejébe és a kőpadoknál kedvenc labdájával játszottunk!

Egyszer csak megláttunk két srácot, a másik oldalon lefelé jönni, ugyancsak kutyával - egy németjuhásszal! Ebben még nem is lett volna semmi különös, amíg azt nem vettük észre, hogy a hátunk mögött vannak! Kicsit begazoltam az Én kis pöttyös kutyám, meg egy németjuhász, hú, még a víz is leszakadt rólam, de hála Istennek egy játékos kutyussal találkoztunk és a két kutya nagy játékba kezdett!

Az egyik sráccal beszédbe elegyedtünk, de inkább a másik srácba volt valami nagyon vonzó, talán első látásra szerelem, mai eszemmel igen az volt, de akkor még nem tudtam!
Na, ebből lett egy nagy séta, de a kis emberből csak azt láttam, hogy rohangál kutyája után, utólag Ő azt hitte, hogy a barátja tetszik!

Aztán hazakísértek és miután elváltunk, persze telefonszámot cseréltünk, úgy éreztem, hogy találkozunk mi még!
Megbeszéltük, hogy másnap ugyanott találkozunk, mert ugye akkor mint diák, Én csak délután tudtam kikocogni! Hát persze kimentünk, mint amúgy mindennap és ott volt!
Ettől a pillanattól kezdve mi elválaszthatatlanok lettünk!

Örökké együtt voltunk, mint a borsó meg a héja és ez ma sincs másképpen! Nem sokra rá összeköltöztünk és utána összeházasodtunk!
De a mai napig nem felejtjük el, hogy a két kutyánknak köszönhetjük azt, hogy találkoztunk és, hogy ma is együtt vagyunk jóban és rosszban!

A cikket írta: Orsolya

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 25. 18:43
Cuki! Amilyen szépen indult, ma is ilyen! üdv Orsolya
2010. augusztus 24. 14:13
Nagyon szép történet.
Mint a mesébe vagy a 100 -1 kiskutya történetében :)
2010. augusztus 14. 10:05
Lányok, ha ma vissza gondolok rá is nagyon jó és szép érzéseket, érzelmeket hoz elő! A sors sokszor kiszámíthatatlan, de számomra ekkor boldogságot hozott és hoz manapság is. üdv nektek Orsolya
2010. július 7. 23:02
nagyon tetszett a történeted, mint egy modernkori mese

:)
2010. július 6. 10:02
Ezzel a cikkel már mondtál is a nőknek egy olyan dolgot, hogy hogyan is lehet ismerkedni....már akinek ez gondot jelent.Még jó, hogy mind a kettőtöknek kutyája volt:-)
2010. június 17. 08:57
Huh, a sors keze...aranyos történet.:-)

Pussz,
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: