újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Általánosságok...

2013. március 13. - Látogatók száma: 74

Persze, hogy foglalkoztat, hiszen valamelyik kategóriába sorolva magad naponta éled át a hiányát, vagy a szükségtelenségét...

„A nőknek a magánéletüket illetően nagyobb szabadságuk van, mint valaha, sokak számára nem cél a monogámia és a házasság, a szex pedig átalakult egy olyan szabadidős tevékenységgé, ami az örömmaximalizálásról és a minimális kötelezettségvállalásról szól.”

(Általánosságban ez így is lehet. Addig, amíg érzelmek nélkül képesek egy estét (pár órára leegyszerűsítve) eltölteni egymással, majdnem idegenként, alig ismerősként. Kielégítették a szükséget, mondhatni kölcsönösen egymásnak. Itt meg is lehetne állni. Nincs folytatása…)

Szabadság, változatos életmód, könnyed flört kategória

„Egyre többen döntenek szabad akaratukból a függetlenség mellett… Ugyanakkor a nők ellentmondásos viszonyt ápolnak az egyedülléttel…, mert közben hiányzik nekik az állandóság, a meghittség és a biztonság…” Ekkor kezdődnek a gondok.

Mit is jelent a függetlenség?...

(Azt mindenképpen, hogy magam határozom meg, hogy mikor, mit és hogyan teszek… magam döntök, nem engedek beleszólást a dolgaimba, nem fogadok el, és nem adok semmit. Anyagi függetlenség… Itt meg is lehetne állni. Nincs folytatása… Mindketten egyformán állják a könnyed flört költségeit.)

„"Nyilván mindenki ott ismerkedik, ahol csak szeretne, de az én lehetőségeim eléggé korlátozottak. Nagyon sokat dolgozom, ami nem könnyíti meg a dolgot, az éjszakai élet meg nem igazán vonz. A neten nagyon sok az olyan csaj, aki csak szórakozik vagy alkalmi kalandot, esetleg biztos megélhetést keres, és jellemző rájuk a kamuzás is, különösen az életkort és a testsúlyt illetően. Az a tapasztalom, hogy a regisztrált nők többsége össze van zavarodva, antiszociális, tele van szorongással és bizonytalansággal. Nekem normális értékrendem van, nem hazudok, nem lopok, és hiszek a házasságban. Nem olyan régen randiztam egy helyes lánnyal, aztán kiderült, hogy képtelen feldolgozni a legutóbbi szakítását, és hónapok óta pszichológushoz jár. Érezzem magam rosszul, amiért nem akartam ezt a problémát a nyakamba venni?" – mondja egy férfi.

(Miért nem segítettél neki?... – gondolom én?... Igen egyszerű, mert akkor már nem függetlenségről, szabadságról és miegymásról beszélünk.)

Ez már csak egy ráadás!

"Nem fogom sajnálni a pasikat! 3 éve fent vagyok egy társkereső oldalon, nagyon sok időt és energiát fektettem az egészbe, de épp azon gondolkodtam a napokban, hogy végérvényesen törölni fogom magam. Unom már, hogy a pasik (még az átlagon aluliak is!) el vannak szállva maguktól, és rengeteg követelményt támasztanak a nőkkel szemben (legyen okos, szexi, sportos, humoros, stb.), viszont ők semmit nem kívánnak letenni az asztalra. Sokan kiírják az adatlapjukra, hogy komoly kapcsolatot keresnek, aztán a személyes találkozón kiderül, hogy nemrég szakítottak (vagy feleségük van), és igazából csak néhány kellemes órát akarnak."

(Aláírom... Ez így igaz!)

Mit is jelent egy társ?...

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: