újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Az első kiruccanós randevú

2010. május 12. - Látogatók száma: 107

Az optimista beállítottságom folytán a gazdasági-váltság sok kellemetlen okozata közt is megtaláltam több jó dolgot, lehetőséget. A bevételeim nagymértékben visszaestek munkamegrendelések apadása miatt, de egyre több szabadidőm akadt.

Korábban nem mertem új kapcsolat kezdeményezésére sem gondolni, mert főállásomból egyenesen mentem a másodállásba, ami sok esetben kiszámíthatatlan időpontban ért véget. Most viszont a munkaszüneti napok értelmes időtöltéseként újra gondolhattam a társkeresésre.

Eddig az időhiány miatt teljesen elzárkóztam a lakhelyemtől távolabb lakó hölgyekkel való ismerkedéstől, amit többször bántam, nem mintha szebb virágok nyílnának vidéken, de hogy a lelkiviláguk sokkal emberibb, az biztos.

A portfóliók nézegetése közben találtam rá Ellire.
Egy hónapja tartó levelezés, beszélgetés után már nagyon kíváncsian vártuk a személyes vizuális élmény megszerzését, amihez valamelyikünknek utaznia kellett.

Az elkövetkező hétvége alkalmasnak bizonyult, majdnem minden szempontból. Az izgalom fokozása minden téren kedvenc elfoglaltságom szokott lenni. Ezért úgy gondoltam, hogy leendő barátnőmnek ízelítőt adok a humoromból, sms üzenetek formájában.

04 órakor a gondos Elli hívását mutatta a telefonom, hogy véletlenül se késsem le a vonatot. De az izgalom emelése érdekében nem vettem fel a lenémított készüléket. Majd a többszöri ismételt hívás után köszöntöttem, mentegetőzve zuhanyozásra hivatkozva.

A buszra szállva azután megkezdtem az adrenalin emelését sms-ben.

sms/ Szebb reggelt kívánok szépreményű Ellim! Úgy tűnik az élet más forgatókönyvet vezet, mint amit Én gondoltam.
Talán az izgalom miatt, Én már 4 óra helyett, 3:40-kor magamtól felébredtem.
A konyhába belépve a sülő rántotthús illata nyáltermelődést keltett. … volna. De a mindig 3 órakor már a konyhában ténykedő anyám, a tudatalatti féltékenysége folytán, a szokásához híven áthúzta a számításaimat, mivel hangosan horkolva az igazak álmát aludta.

sms/ Ne örülj, nem úszod meg a randit, áprilisi bika révén, könnyen nem adom fel! Összekaptam magam, meg valami harapnivalót az útra és elindultam.
A kapunkhoz sem értem, amikor az utas hiány miatt korábban érkezett busz elhúzott a házunk előtt. A kaja nem izgat, majd veszünk, eszünk ott, de a vonat nem vár. Ez rossz ómen, szerintem halasszuk el a randit!

Elli válasza: Zolikám! Ne hülyéskedj, ha lekésed, majd jössz a következővel. Ne csináld ezt velem, annyira várom már a talit.

(kis idő elteltével ezt küldtem el)

Sms/ Nyugodj meg Drágám! Nemsokára már a végállomás felé jár velem a második busz. Mint említettem, az élet nem egyszerű! A végállomáson a bank atm. karbantartást jelzett. De a Keleti Pályaudvaron ez is megoldódott. Az első pénztárban nem tudtak visszaadni a húszezresből. A másik 5 pénztárra tekintve pedig négyen, öten álltak sorba. Megkérdeztem, hogy viccel velem? Mindenki nagy pénzzel jön.- mondta erre.
Ha elmegy a vonat, megnyuvasztom ezt a Nőt! - gondoltam magamban. A pénztáros biztosan könyörgött volna az életéért, a 3 kiskorú ivadékára hivatkozva. Már kioldottam a pisztolytáskát, de addigra összeszedte az aprót. Rohanok a nagy táskával, mint az őrült!

sms/ Basszus a vonat elment és nélkülem! A fenébe! Ez sem sikerült volna nekem. Na, most kereshetem a következő vonat indulási helyét.

Elli válasza: Nagyon humorosnak tetszik lenni! Tényleg lekésted a 6:20-st.????


sms/ A vonat nélkülem ment el? -na és… Persze az nem a békéscsabai volt, merthogy már ezen ülök.

Elli, válasza helyett hívni próbált, de nem vettem fel, mert biztosan nem bírtam volna komolyan előadni a lódítást, inkább folytattam.

De újabb válasz érkezett: Csak érjél ide! Elevenen megnyúzlak!!!!!

Lehet, hogy nagyon elvetettem a sulykot, de folytattam az sms-t.

sms/ Még jó, hogy elevenen húzod le rólam a bőrt. Halva már közel sem olyan érdekes! Puszi!
Velem negyed órája szinte repül a vicinális a célom felé. Olyan sebesen, hogy kitekintve az ablakon, alig tudom elolvasni az állomás nevét. Káprázik a látásom? Velence lett volna kiírva? Pánik uralkodik el rajtam! Uram Isten, az ellenkező irányba utazom!
Az aggodalmamnak hangot is adtam. Erre a velem szemben ülő hölgyek összemosolyogtak. Gondolhatták, ennek a pasinak biztosan szőke volt az anyukája, vagy rendőr az apukája. Ebben nem is tévedtek volna. De széles mosolyok közepette megnyugtattak, hogy Vecsés állomáson suhantunk keresztül. Megnyugodva falatozásba fogtam. Már négy zsemlét az arcomba toltam. No, nem azokat, amelyeket az utastársaim toppjukkal alig fednek, hanem amit hajnalban csomagoltam.

sms/ Tápiószelét hagytuk most el. Nagyon élvezem a vonatozást, mert 25 éve nem utaztam a MÁV-val. Alig várom, hogy beváltsd a fenyegetésedet!


Korábbi tapasztalataim alapján többször is előfordult, hogy a fotókhoz képest a randira érkező hölgy némileg eltért. Minimum 8-10 évvel idősebbnek ill.20 kg-mal többnek tűntek.
A hölgyektől hallottam, hogy Ők is fordultak már sarkon a pasit megpillantva.
Csak azt magyarázná meg valaki, hogy mi járhat a fejében a valótlan hitegetőknek?! Ilyen esetre is felkészülve, vittem magammal a pancsolós szettemet, hogy ha már elutaztam, akkor élvezzem a helyi termálfürdő nem kevésbé nedvesítő élményeit.

A meglepetés erejével hatott, hogy Elli fantasztikusan csinos, sőt szőkébb hajú, kékebb szemű valóságot mutatott, mint a fotóin. A kedves hangtónusával invitált magával, hogy megtapasztalhassuk az auráink összeférhetőségét egy kellemes wellness keretében.
Ha az égiek is úgy akarják, akkor hamarosan búcsút kell mondanom a „társkereső web oldalnak”, de nem a sok kedves barátnak, akikkel címet cserélve szeretném tartani a kapcsolatot, hogy osztozhassunk egymás örömében….

Egy lezárt kagyló sem létezhet külön. Ha szeretünk, erre a széttéphetetlen egységre rádöbbenünk: nem tudjuk kinek az érzéseit érezzük, kinek a gondolatát gondoljuk, kinek a félelmét féljük! Hiába hunyjuk le a szemünket, nem vagyunk egyedül!

CES’T LA VIE = ILYEN AZ ÉLET

A cikket írta: Lakyluck

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 16. 00:22
Bika:
Szeret flörtölni, hódítani, és házasságkötése előtt valószínűleg több párkapcsolaton túl esik.
Nehezen esik szerelembe, de ha egyszer szerelmes lesz, nagyon hűséges és odaadó társ válik belőle. Rendkívül szeret azonban birtokolni, és érzelmi biztonsága is csak úgy alakul ki, ha magáénak tudhatja kedvesét.
A Bika szülött hajlamos lehet idegbajokra, a torok- és mellkas megbetegedéseire, és nemi betegségekre. Idősebb korban fennáll a hallásromlás, majd a teljes süketség veszélye is.


A hallásod még jó, a többit vegyük sorra...;-))
2010. május 13. 04:11
Elbűvölő NŐ!
Ha ego lennék nem gondolom, hogy lehetne nálad ekkora sikerem. A negyed százados lehetőségem alatt többször is megtaláltam olyan kedves személyt, aki nekem megfelelt, mert soha nem a nagy Őt kerestem, hanem a sok kis igaziból azt a Gyöngyszemet, aki a személyiségével megfogott.
Te Nő vagy kicsit sem hétköznapi. A szédülésedet nem hinném, hogy az interpretálásaim okoznák. A nagyon csinos alakodból kiindulva éhezteted magad, a cukor szinted padlón lehet. De azt viszont látom, hogy a légzésfunkcióddal semmi probléma nincs! Pusszantalak!
2010. május 13. 02:02
A Te életed .... hmmm. Ego vagy.Ha megtaláltad volna valaha is aki Neked megfelel akkor nem lennél itt, és nem széditenéd a nőket.Cuppp:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: