újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Halálos szerelem.2

2010. július 9. - Látogatók száma: 41

Amíg nem történt meg velem, csak a mesékben hittem el, hogy van ilyen.

Két év válási folyamat (nem akart válni) 9 tárgyalás, kétszeri bíró csere - végre kimondták a válást. Mivel egy városban laktunk, folyamatos volt a zaklatás. Hol Ő , hol az anyós jött és közölték, vissza kell mennem hozzá, - mert nem tud másképp élni. Öngyilkosságot is megkísérelt, mivel előtte szólt nekem, időben érkeztem, megmenekült. Teltek hosszú hónapok. Megismerkedtem egy férfival és elköltöztünk 150km- re. Közben született egy közös gyermek. A két gyermekemet soha nem tiltottam az apjuktól, rendszeresen láthatást biztosítottam úgy, hogy elvittem Őket az apjukhoz. M folyamatosan írta a levelet a lányunknak, mondja nekem, menjek vissza hozzá, pedig tudta, párom és gyermek is van.
Egyik alkalommal megkeresett egy régi ismerősöm, hogy beszélni szeretne velem. Természetes- volt a válaszom. A hölgy a volt férjemmel élt és segítséget kért, mit tegyen, mert állandóan Én hozzám hasonlítja: "a Kati így csinálta -azt úgy kell, mint a Kati,- a hajad színe pont olyan legyen, mint a Katié." Ebben nem lehetett segíteni. Abban az időben már öt éve voltunk elválva hivatalosan, összességében pedig hét éve voltunk külön egymástól.
Külön váltak útjaik. M egyre jobban és többet ivott.
Egy reggel jött a hír,- azonnal menjen a lányom a nagymamához- meghalt az apja. Öngyilkos lett. Mérget ivott. Búcsú levelet hagyott hátra. 46 évet élt. Temetését kívánságának megfelelően intézték a szülei, lányunk segítségével. A szertartás alatt végig Zámbó Jimmy dalai szóltak. A rokonság hozzám jött részvétet nyilvánítani. Még Ők is tudták, csak Én léteztem számára.

A cikket írta: katkat

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 9. 15:38
Pedig igaz kedves KIKI64!
2010. július 9. 13:11
nem semmi élettörténet!
szinte szóhoz sem jutok
:)
2010. július 9. 09:32
Borzasztó, ha ennyire szeretett, akkor miért tartott lakat alatt?
Megyek olvasni a következőt!:)
Puszi: Lyza
2010. július 9. 09:31
Köszönöm GINESZ!
2010. július 9. 09:22
Szomorúan ért véget az élete a volt férjednek. Még jó, hogy nem Te voltál a gyengébb, mert Neked ott vannak a gyerekek, akiknek szükségük van Rád!De talán ha Téged élni hagy akkor még ma is élne Ő is.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: