újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Kaland vagy szerelem?

Látogatók száma: 27

Mostanában sokat beszélgetünk erről a témáról a barátnőimmel. Vízöntőként szeretem "gyűjtögetni" a különböző típusú embereket. Ennek köszönhetően sokféle állásponttal találkozom. A fenti kérdésben is megoszlanak a csajok véleményei.

Pontosan ezért többször visszatér ez a témánk, mert mindenki más szempontból látja. Van olyan, akinek csak 1-2 barátja volt, és van, aki szinte falta a pasikat, nem állapodott meg egy mellett sem. Akadt aranyközépút is, akinek volt állandó kapcsolata, de volt" egyéjszakás" kalandja is.

Melyik a jó? Zsuzsi szerint a hosszú távú kapcsolat, mert a szerelem nagyon fontos, anélkül nem igazi a szexuális együttlét. Eszter szerint, aki annak idején a rövid és gyors kapcsolatok híve volt, ehhez nem kell szerelmesnek lenni. Ahhoz, hogy valakivel fellángoljon a szikra, nem kellenek a sírig tartó szép szavak. Minél több pasit kell "kipróbálni" ahhoz, hogy később tudd, mit keresel egy férfiban és az általa nyújtott kapcsolatban. Szerinte ez segít abban, hogy akivel kimondod a boldogító igent, le is éld vele az életed. Ezen a mondaton Zsuzsi meglepődött, és közölte, hogy szerinte ez már inkább "piros lámpás" foglalkozás. Nem lehet és nem is illik egy nőnek sűrűn váltogatni a partnereit és az ágyakat.

Személy szerint én az arany középút híve vagyok, voltam. Akadt kalandom és akadt nagy szerelmem is. Felmerülhet benned, miért ez a kettősség? Kíváncsiság és szabadságvágy egyik részről, állandósság és rózsaszín köd a másikról. Eleve későn érő típus vagyok. Tiniként nem érdekeltek a fiúk, sőt a feminizmus jeles képviselőjének tekintettem magam. Aztán bekerültem az egyetemre, ahol a legtöbb barátnőm tapasztalt nőnek számított. Ráadásul nem is nagyon tudtam mit kezdeni a fiúkkal, bár már akkor szerettem volna. Fiúbarátom persze volt több is, de én már szerettem volna mást is, nem csak beszélgetni. Az első nagy alkalom mégis egy beszélgetéssel kezdődött. 20. születésnapom volt, és a buli után hazafelé kaptam egy puszit, ami kicsit félrecsúszott. Ebből egy kis zavar támadt, majd a barátom megkérdezte, hogy mi lenne, ha ajándékban szüzességem elvesztését kapnám. Mi volt a reakcióm? "Irul-pirul Mária" és hápogás. Egy hét múlva azonban mégis kértem az ajándékomat. Nem fogjátok elhinni, de többet nem voltunk együtt, barátságunk pedig zökkenőmentesen folytatódott. Ezután persze nem lehetett visszatuszkolni a szellemet a palackba. Jött egy újabb kaland, utána azonban már Ámor nyila sem kímélt. Két éves nagyon szerelmes és nagy csúnyán szakítós kapcsolat után megint kipróbáltam az egyéjszaka varázsát. A végső eredmény 6 pasi lett, és most már 9 éve élek boldog házasságban.

Mi a tanulság? Mégis melyik a jobb? Szerintem jó, ha megfelelő tapasztalatot gyűjtesz, mert nemcsak több fajta női típus létezik, hanem a férfiakat sem lehet beskatulyázni - bármennyire is szeretnénk néha.

A cikket írta: illangó

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: