újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Miért születtem jó embernek?

2010. május 14. - Látogatók száma: 80

Az életem momentumaiban (naplómban) írtam meg 2009-02-14 16:12:05 Hit, remény, szeretet, avagy csodák mindig történhetnek velünk!

Az optimizmusom határtalansága ellenére a sokadik próbálkozás után beletörődtem, hogy számomra nem létezik ideális partner. A kívánalmaim nívójából nem szívesen engedek, mert nem alkalmi szex kapcsolat motivál. Régi álmom a lélekemelő együtt -szárnyalás a boldogság felhőtlen egén, természetesen a profizmusig fejlesztett testiséget is beleértve.

A csalódásaim miatt nincs kedvem részletesen felidézni a színes hölgyrepertoárt, akikhez nagy bizalommal fordultam. Akiknek kiváló színészi képességükkel fedett, titkolt szándékuk, önzetlen őszinteségnek tűnt az ismerkedés kezdetén. Már amelyikkel megélem a háromnál több randevút. A különböző szűrők, tesztek segítségével a válogatott gyönyörűségek, előbb - utóbb csak "megmutatták a foguk fehérjét", a valós motivációjukat.

„Jobbnál - jobb” pozíciókba kerülhettem volna, ha toleránsabb vagyok. Lehettem volna 15 évvel fiatalabb top modell oldalán mecénás, amíg kitart a bankszámlám, vagy bébi csősz, amíg a párom a karrierjét építgeti. De többek ajánlottak diszkrét háttérelfoglaltságot a tehetséges harmadiknak beállítva. A „tizen” évvel idősebb, kiemelkedő szituáltságú hölgyek kertésze, sofőrje, masszírozója, házi kedvencének sétáltatójaként biztosan gondtalan életem lehetne.
De, hogy boldog nem lennék, az egész biztos!

De nem a múlton kívánok rágódni, hanem az életem legkellemesebb élményeit szándékozom megosztani a néha, kissé szkeptikus olvasóimmal is.
Az eddig publikált történeteim, a hétköznapi élményeim része volt csupán. Minden átlagos férfival előfordulhat hasonló, ha esélyt ad a szebbik nem invitálásának, mert a Nők is mindenre kaphatóak, mivel szeretik az újdonságot, változatosságot és a lerohanást is, ha megfelelően elő van készítve. Mégis találkoztam hitetlenkedő, kétkedő megnyilvánulásokkal itt a "feleségek.hu"-n is Még jó, hogy az extrém szituációkat,
(áruházi próbafülkében, emeletes buszon, szándékosan megállított liftfülkében, motoron menet közben, álló szoláriumban történteket ) eddig nem ismertettem.

Már jó ideje úgy gondolom, hogy le kéne horgonyoznom egy ideális személy oldalán.
De minél nagyobb ismeretre tesz szert az ember, annál inkább válogatósabbá válik.
A megismerkedést követően hamar felszínre kerülnek azok a nézetkülönbségek, megnyilvánulások, viselkedésformák, amelyek rövid úton kizárják a továbbfolytatást.

Ha a bimbódzó kapcsolatban a toleranciám határait a sokadik találkozás után sem közelíti meg semmi negatív benyomás, az már több, mint gyanús!
ILDIKÓ adottságait, viselkedését illetően, eddig minden a magas kívánalmaimnak megfelelő.
Mivel Ő is túl van több társkeresési próbálkozáson, érzékelheti a pasik közti különbségeket. Az egymásra találás érdekében a megfelelni vágyásunk érthető, és remélem az Ő részéről is őszinte, végleges. A további meglepetésem okozója, hogy a kedvesem gyermekeiből is csak a hála, tisztelet, szeretet és a megbecsülés sugárzik.

Mivel nem álmodom ezt a hihetetlen, boldogságot okozó történetet, amelynek egyik főszereplője Én vagyok, ezért csak „tátott szájjal” csodálkozom a jelenségen!
Még nem találkoztam eddig, ilyen neveltetésű fiatal felnőttekkel, mint a párom leányai. A gesztusaimat, apróbb szívességeket, kisebb ajándékokat, gondoskodásomat maximális hálával köszönik meg és amikor tehetik, viszonozzák is. Szívesen fogadják a társaságomat, szeretnek beszélgetni, játszani velem.
Úgy gondolom, hogy a fiatalok őszinte ragaszkodásához, szeretetéhez nem férhet kétség, mivel a kritikától sem riadnak vissza. Ezt nagyon szerencsés dolognak tartom, de mindennél fontosabb a kedves Párom létezése.

Szinte az első pillanattól lenyűgözött a Fekete Gyöngyszemem külseje! Mindenkori öltözete ízléses, fiatalos stílusú, olykor pajzánul kihívó viselete nagyon inspiráló. Tisztában van a csábító, izgató, sokat sejtető esti „vetkezet” jelentőségével is.
Persze minden erotikus öltözet kevés lenne, ha a kicsomagolást nem követné a tökéletes formák, feszülő idomok látványa.
Már tudom, hogy a kívánatos testének titka, nem csak a genetikában keresendő, hanem óriási szerepe volt a sportos előéletnek is. Testalkatához illően a lustaságot, még hírből sem ismeri! Ezért gátlástalanul a tányérunkba kerülhet mindenféle finomság, édesség, még vacsorára is. Sokan, ezen ínyencségek gondolatától is sikítófrászt kapnának, mert a súlyukkal kénytelenek foglalkozni. A lányai is nagyon csinosak, büszkén feszítenek mellettük az udvarlóik.

A gondolataink, mintha egy ütemre járnának, mindenben egymás kedvét keresve, szinte egymás fejébe látunk. Élvezzük mindenütt az együtt töltött időt, legyen az háztartási, kerti munka vagy szórakozás. Intelligenciájával, elveivel, logikájával, rendkívüli kreativitásával teljesen meg vagyok elégedve! Igaz, eddig sem zavart, hogy okosabbnak kellett elismernem a párom, mert szeretem, ha a Nőm nem csak szép, így több témában is elmélyülhetünk.

Azt hittem, hogy mindenkinél a kor múlásával, a szövetállomány lazulásával, a bőr és a testrészek kissé megereszkednek. Kedvesem mellét vizsgálgatva, többször is kerestem a korrekció hegeit, mert nem akartam elhinni, hogy ilyen állagú ikrekre leltem. Az érzékenysége meg külön fejezetet érdemelne! Szerintem, csak a mellek izgatásával eljuttatható az orgazmusig. A bimbói olyan keményen ágaskodnak, hogy néha aggódom, sebet ejthetnek a nyelvemen vagy a mellkasomon.

A kapcsolatom kezdetein mindig aggódtam a libidóink közeli egyezőségén. Mivel az emberek nagy részénél 40 év fölött túl soknak tűnik a heti 2-3 alkalom. Szerintem a probléma oka nem a sűrűségben, hanem a minőségben keresendő. Vagyis a jóból sose elég, a rosszból meg kevés is soknak számít.
Most aztán asszonyomra akadtam ezen a téren is!

Bár a nagy esemény előtt aggodalomra adott okot, amikor megemlítette az elődeim étvágytalanságát, tettrekészségük elégtelenségét. Mivel eddig nem okozott problémát, még az állítólagosan frigid nők kielégítése sem, úgy gondoltam ízelítőt veszek a „ fehér májúsággal” vádolt ILDIKÓ kielégíthetetlen vágyaiból.
Na persze, csak a tehetetlen elődeim koholt rágalmai voltak csupán, mert semmi rendkívüli elvárást nem támasztott velem szemben az eddigiek folyamán. De megtapasztalhattam a technika professzionális megvalósítását.

Még, hogy nincsenek „gésaképzők”? Akkor miből fakad az a hozzáállás különbség a Nőknél? Ilyen inspiráló magatartáshoz még nem volt szerencsém, mint amiben ILDIKÓ részesít! Amit meg a viselkedése, ténykedése kihoz belőlem, annak nagy élvezettel hosszan élvezheti, fogyaszthatja gyümölcsét. A kölcsönös örömszerzésre bőven szánunk időt szinte nap, mint nap.

Korábbi partnereimnél úgy véltem, hogy a szeretkezéseimkor maximálisan kedvére tettünk egymásnak. Most meggyőződhettem arról, hogy csak amatőr szinten műveltem a dolgot.
Még közel sem mondható sok tapasztalatnak az elmúlt két hónap történése, de azt tudom, hogy ekkora tiszteletben, megbecsülésben, elismerésben, jutalmazásban nem volt részem, mint ezzel a kedves családdal.

REMÉLEM A CSODA AZ IDŐK VÉGEZETÉIG TART !

Őrülök, hogy HIT-tem magamban, REMÉNY-kedtem a szép új világban, az új családomban, aminek eljöveteléhez nagymértékben hozzásegített az emberi SZERETET!

A publikációm reakció:

Drága Szerelmem!!

Már több ízben elolvastam írásodat és a végére valamitől összeszorul a mellkasom!! Csodálatos élmény olyat olvasni, ami rólunk szól és minden sora szinte lehetetlen, de igaz!!
A mi kevés 2 hónapunk alatt, többet megéltünk a gyönyörökből, szeretetből, amit egymás iránt táplálunk, mint más 1-2 éves kapcsolatban!
Szerintem csak éljük az életünket együtt és úgy, ahogy azt eddig is tettük, teljes természetességgel!!
Az együtt töltött szerelmes perceinknek élve, leszünk mindig, örökkön örökké boldogok!!
Nagyon szeretlek, bízom benned és a boldogságunkban!!
Ildikód, Szerelmed!!!

Megjegyzés 2009 június 1- én.
Vannak olyan felszínre kerülő körülmények, amelyek sajnos megronthatják az életünk legjobb kapcsolatát is.
2010 május 14. Ma is jó köztünk a nexus, segítjük egymást a problémáinkban, de a viszonyunk azóta csak baráti.

A cikket írta: Lakyluck

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. január 15. 17:34
Ó, de sajnálom, hogy ez lett a vége, bár nem lebecsülendő egy jó baráti viszony, kevésbé fárasztó egy ilyen előélet után :-)
Remélem nem vagyok bántó, mert nem annak szántam, ellenkezőleg.
Olvasom a többi írásaidat is. Nagyon jól adod elő.
Puszi,
Éva
2010. október 6. 18:16
Jó volt olvasni.
2010. július 1. 20:23
Kedves Laky Luck! te pont úgy vagy jó, ahogy vagy! Ezért vagy te olyan Laky Luckos üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: