újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nesze neked szerelem 2.rész

Látogatók száma: 89

Bálint a pokolfajzat megalázott. Próbáltam feldolgozni a helyzetet, ami csak még jobban komplikálódott. Közbejött zuhogó eső, volt barát, fájó lelkiismeretem.

Miközben sétáltam a kihalt városban a buszpályaudvar felé, azon gondolkoztam, hogy lehettem ilyen idióta. Miért hittem el azokat az édes szavakat, amiket Bálint mondott? Miért gondoltam bármi komolyat is ebbe a„kapcsolatba? Hiszen nem is volt kapcsolat. Semmi se volt. Csak egy csók. Úristen, de szánalmas vagyok.
Keserűen felnevettem. Miből gondoltam, hogy ez beteljesülhet? Nekem soha semmi nem jött be a férfiakkal kapcsolatba. Néha azt hiszem, hogy értem őket. Hogy nem is annyira görények, mint ahogy mondják. Hiszen ők is éreznek, szeretnek, bíznak, akarnak, félnek. Aztán a másik pillanatban az összest kiirtanám a föld színéről. Csinálnék egy nagy máglyát, rádobnám őket, aztán adjad neki. Csak hulljon a férgese.
Hirtelen egy hideg légáramlatot éreztem a hátamon. Hátrafordultam amikor észrevettem, hogy nem húztam fel a cipzárt a ruhámon. Próbáltam hátranyúlni, de az istennek nem akart sikerülni. Ott ugráltam a sötétben mint egy idióta, hogy elérjem amikor is elkezdett cseperegni az eső. Ezt nem hiszem el, gondoltam. Felnéztem az égre, széttártam a karom; és azt kérdeztem a szentektől hogy miért is kell ezt tulajdonképpen elszenvednem; és akkor leszakadt az ég. A sminkem nulla másodperc alatt folyt végig az arcomon. A hajam a fejemhez tapadt, a szemüvegemre hullott esőcseppektől egy centit nem láttam. Azt hiszem ez volt az a pillanat amikor kitört belőlem a hisztéria.
Hisztérikusan nevettem, miközben ordítoztam az esőben. Hogy miért, miért, miért?????? Arra lettem figyelmes, hogy egy autó húzódik le mellém az út szélére. Na mondom, ha ez Bálint, az Istenre esküszöm, hogy megölöm. Mégsem követtem el gyilkosságot, mert az autó vezetője nem Bálint volt, hanem Máté, a volt barátom.
Na már most, Mátéról tudni kell, hogy szeret a semmiből is viccet csinálni. Láttam a szemébe a röhögés jeleit, ezért rámutattam az ujjammal és azt mondtam neki: Ne merészeld! Mire ő, mégis mire gondolsz, gondoltam csak sétálgatsz. Aha, persze a szakadó esőben. Amúgy is imádom amikor befolyik a ruhámba a hideg víz, ordítottam. Erre szemérmetlenül az arcomba vigyorgott. Az este folyamán másodjára akartam gyilkolni. Dölyfösen felkaptam a fejem és tovább indultam. Hallottam és láttam, hogy utánam gurul. Egyszer csak megkérdezte, hogy észrevettem-e hogy a cipzáram nincs felhúzva a hátamon. Erre a jobb kezem középső ujjának felmutatásával válaszoltam.
Felnevetett, majd kipattant az autóból. Gyere már, mondta, haza viszlek. Egy fityfenét, téptem ki a karomat a kezéből. Ne csináld már Iza, mondta és nemes egyszerűséggel az ölébe kapott (ami nem könnyű feladat, mivel nem vagyok pehelykönnyű). Szó szerint behajított az anyós ülésre. Mire magamhoz tértem a döbbenettől, már fordult is meg az utcán és téptünk is hazafelé.
Tudjátok volt olyan pillanat az életemben amikor meghaltam volna ezért a fickóért. Három évet áldoztam erre a szépfiúra. Milyen szép három év is volt az. Tökéletes kapcsolat volt a miénk. Imádott és én is őt. A tenyerén hordozott; ha megláttam a kirakatban valamit ami tetszett már rohant is és meg is vette. Szőke haj, kék szem, kisfiús mosoly, tökéletes fogsor, egy csipetnyi fájdalom a tekintetében. Egyszerűen ellenállhatatlan. És a szex? Egy szóval jellemezném, FENOMENÁLIS. Elképesztő dolgokra képes ez a fiú. És hogy miért lett mégis vége? Hát elmondom én nektek, ELMÚLT. Elmúlt az a határtalan nagy szerelem amit egymás iránt éreztünk, csak sajnos egyikünk sem volt képes ez közölni a másikkal. Így egy nagyon ronda és zavaros szakítás lett a vége. De régen is volt már. Ha jól számolom 4 éve ez az első találkozásunk. Bárcsak megnyílna a föld és én elsüllyedhetnék. Majdnem félmeztelen vagyok, ráadásul úgy nézek ki Heath Ledger a Batman 2-ben. Hát nem így képzeltem ezt a találkozást.
Ne húzzam fel a cipzárt, királylány? kérdezte. Megmosolyogtam a becenevet. Nagyon régen hallottam már. Köszi, jó ez így. Új divatot teremtek, mondtam neki. Te tudod, válaszolta én meg már majdnem kupán vágtam a cipőmmel, amikor egy útkereszteződéshez értünk. Ő hirtelen fékezett, én majdnem kiestem a szélvédőn, és akkor megláttam Bálintot.
A zebra közepén állt, kissé meghökkenve nézett amiért majdnem elgázolták. Természetesen ő tökéletesen nézett ki az esőben. A mosoly az arcára fagyott amint meglátott és elképedve, szó szerint tátott szájjal, bámult rám.
Engem sem ejtettek a fejemre, hogy ezt a helyzetet ne használjam ki. Közelebb hajoltam Mátéhoz, megsimogattam a kezét, mire ő majdnem kiugrott az autóból. Rámosolyogtam ő kérdőn nézett rám én meg a zebrán ázó Bálint felé bólintottam. Máté odanézett és olyan hátborzongató mosoly jelent meg az arcán, hogy egy kicsit megijedtem tőle. Erre ő az arcomhoz hajolt és megpuszilt, majd felpörgette a motort és kérdőn nézett Bálintra. Bálint széttárta a kezeit majd szép komótosan odébb sétált.
Máté szép lassan sebességbe tette az autót és elindultunk. Láttam, ahogy Bálint megrázza a fejét, de az igazat megvallva, nem érdekeltek az érzései. Úgy döntöttem, nem foglalkozom vele. Mindig én vagyok az aki tekintettel van másokra. És ő tekintettel volt rám? Egyáltalán nem érdekelték az érzéseim, mostantól engem sem érdekelnek mások. Ha ő is csak saját magára gondol, akkor én is ezt fogom tenni.
Annyit gondolkodtam, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy a házunk előtt vagyunk. Tudod, mondta Máté, ez egy érdekes találkozás volt. Ja, nevettem kényszeredetten. Hiányzol nekem Iza! Miről beszélsz? kérdeztem, Úristen Máté, azt mondtad nekem, hogy nem bírod elviselni az állandó beszéd kényszeremet, anyámat sértegetted és hozzám vágtad a kedvenc bögrémet. Mégis mit akarsz még ezek után?
Ez egy nagyon jó kérdés, mondta Máté vigyorogva. Mihelyt rájöttem, téged értesítelek legelsőnek.
Oké mondtam, miközben kikecmeregtem az autóból és bementem a lakásunkba. Megesküdtem, hogy nem gondolkodom most a történteken. Aludni akartam. Mondanom se kell, hogy nem sikerült ezen kísérletem. Mátéról álmodtam, amint éppen Bálint felett áll kardal a kezében és azt mondja: Válassz Iza, élet vagy halál. Az álmomban nem tudtam mit feleljek. Máté pedig lecsapott.

A cikket írta: Izabella

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

"úgy nézek ki Heath Ledger a Batman 2-ben"
Na ezen a hasonlaton 15 percig röhögtem. :)))
Tetszett.
Szia Izabella! Ilyen "régi" barátokból kellene több, akik éppen jókor toppannak elénk, nem számít, hogy esik az eső, vagy fúj a szél, csak akkor legyen ott, amikor szükség van rá. ..... De jó is lenne!
Lehet, hogy most majd mind a kettő Téged akar!! Könycseppet meg soha egyikért sem!!
Tetszett, ahogy írtad. Üdv Magdi
Legalább volt három szép éved, az is valami! Mint a mesében.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: