újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

RANDI LESZ!? ... 2. rész

2010. szeptember 5. - Látogatók száma: 67

Ami nem megy, ne erőltessük. Én döntöttem.

A csókot nem lehet követelni, mint valami jussot. A csókot kívánni kell, nem ízlelgetni, mint valami cikket, azt élvezni kell, akarni, hagyni, hogy teljesen birtokba vegye a szánk, hogy szinte beleborzongjon a testünk minden porcikája.
Bennem tűz lobog, sok éve visszafogott, vágyak, de bírom még. Én ilyen vagyok. Azzal együtt teljes és egész, ami voltam. A szabadság nekem nagyon sok fájdalom, gyötrelem és meg nem értés árán született. Nem adom olyan könnyen. Az elvesztegetett időt egy pillanat alatt nem lehet bepótolni. Fogalmad nem lehet arról, mit veszítettél. Igaz, amit nem ismerhettél meg, az nem is tud annyira fájni.
Az én szívem az alatt a röpke idő alatt egyszer sem dobbant hevesebben. Ott szemben veled nem éreztem azt a tüzet, ami ahhoz kell, hogy valakit meg akarjak ismerni, akarjam, és megkívánjam. A kapcsolataim, ha nem is úgy fejeződtek be, ahogyan szerettem volna, mindig szenvedéllyel voltak tele. Ezt a szenvedélyt az első találkozásunkkor, nem éreztem, sajnos. Nem tudok többet adni, mint ami vagyok. Úgy vagyok teljes és egész, hogy nem vagyok egyedül, ezt az egyedüllétet magamnak kellett vállalni oly sok éven keresztül, ezért ne szabj nekem feltételeket. Halva született kapcsolat az, ahol akadályokat keresünk, gördítünk magunk elé, és nem fogadjuk el a másikat azzal együtt, amilye van. Formálgatni, csiszolgatni lehet, de megváltoztatni, soha. Nem tudod, nem is tudhatod, mit veszítettél.
Keresd a társad, de ne így. Akard a változást, üres életed úgy teljesítsd ki, hogy ragadd meg a lehetőségeket, ami még adódik. Ez is csak egy lehetőség volt, amit elszalasztottál.

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. május 31. 13:08
Senki többet harmadszor? Pedig a téma nem idegen. :-)
2010. szeptember 6. 08:48
Kedves Márta és Évi!
Nem is hiszitek mennyit segítetek ezekkel a szavakkal. Örülök, hogy át tudtam adni, amit érzek. Tudom, hogy ezt kellett tennem, bár nehéz, mert ő nem tudja még!
Ha olvastátok az első részt, méginkább érteni lehet.
2010. szeptember 6. 00:55
Sok igazság van benne. Az embernek el kell tudni fogadni a másikat. megváltoztatni nem lehet, maximum kicsit alakítani vagy formálni, de ügyesen és óvatosan. A tűz pedig lényeges dolog. A szenvedély pedig elengedhetetlen dolog bármiben .Grat Éva.
2010. szeptember 5. 21:18
Megragadt az Őszinteség!!
Igen így van.Ha a találkozáskor nem szikrázik köztünk a levegő,akkor kár a többiért!!
Ha nem érzed,hogy megérintenéd,nemcsak fizikailag,hanem a lelkét is,akkor el kell köszönni!!
A megszenvedett szabadság sokat ér,túl sokat,hogy érdemlenért oda add .
Csak akkor,ha szellem,érzés, lobogás és tűz van!!!
Hogy ez túl sok???Nem .Csak így érdemes!!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: