újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Régi történet 2.

Látogatók száma: 18

A napló folytatódik. Következő hét...

Január 13. hétfő

Együtt reggeliztünk. Zoli kapott fizikából egy karót, utána elég szar kedve volt. Együtt jöttünk haza. Ebédnél összevesztünk, illetve én megsértődtem és feljöttem. Zoli utánam nyargalt. Kibékültünk, majd újra összevesztünk, aztán megbeszéltük, hogy ne idegesítsük egymást, ha nem muszáj és szent lett a béke.
Este hetesi volt, találkoztam Gyurival, Miklóssal és Lacival.(BALLAGÁS ELŐTT ÁLLTAK EGY MÁSIK SULIBAN, AMÚGY JÓ HAVEROK - megj. a szerk.) Miklóst és Lacit idehívtam a szintajtóhoz. Adtak fényképet. Megbeszéltük Lacival, hogy holnap beszélgetünk. Zoli meg fogja be a száját, hiszen ma délután elment Dénesékkel a Petőfibe rántott sajtot kajálni. Ez volt az összeveszésünk egyik kirobbantó oka.

Délelőtt Pné beborult agyába, én meg kiborultam.
Még jó, hogy itt van velem Zoli. Ő úgy megnyugtat. Suli után nem voltunk együtt,mert színpad volt neki, de este pótoltuk, habár nyolctól próbájuk volt.
R. Attila szólt,hogy rosszul áll a szénám a koliban. Ez van.
Zoli tényleg bukásra áll. Csak el ne vigyék!! Szar lenne,ha bejönne a február 1.! (TANÁR LETT BELŐLE ÉS ZENÉSZ )
Délelőtt fizikán szedtük a higanyt, amit Zoli tegnap kiborított. Loptunk is egy csomót. Gabi rájött, hogyha rátapasztja az ezüstre, akkor szép fényes lesz. Igen ám, de estére matt szürkévé váltak az ezüst holmijaink, mintha befestettük volna. Majd a tanártól kérünk valami szert, hátha le lehet oldani. (GABI AZ EGYIK LEGJOBB TANULÓ VOLT...DE AKKOR MÉG SENKI NEM TUDTA, A HIGANY MÉRGEZŐ)

Zolival természetesen délelőtt és délután is együtt voltunk. Kiderült, hogy ma jönnek a csongrádiak és nem holnap, mint ahogy én hittem. Zoliéknak szilón próba volt, este szerepeltek. Levittem Adrienn gépét és csináltam egy csomó képet róluk. Nagyon aranyosak voltak. Zoli kapott egy névtelen levelet( szerelmeset). Valószínű Ági van a dologban. Kis hülye. Zoli nem válaszol rá semmit. Este disco volt, erre Ági odajött, felkérte Zolit .Én felvittem a harisnyám, addig táncoltak, utána elment a francba a csaj. Zotyával kijöttünk és beültünk a lépcső alá. Marha jót beszélgettünk. Ő is hasonlóan él, mint én. Beszélgettünk a szerelemről is. Át akar jönni, mondtam, hogy két hónap után van esélye. Beleegyezett. Majd meglátjuk mi sül ki a dologból.
Zoli azt mondta,hogy nem akar elmenni és közben könnyes lett a szeme. Remélem nem fog megbukni. Szar lenne. Nagyon jó vele!

Ma járunk tíz napja. Zolival megnéztük a vetítést. Kiszívta a nyakam és a keblem. Nagyon jót hülyéskedtünk. Csak akik filmet akartak nézni, azokat zavartuk kissé. Zoli belefújt a számba, aztán én is neki. Már minden marhaságot kitalálunk, pedig még csak tíz naposak vagyunk.

Reggel együtt mentünk suliba. Ilyen se volt még. Aztán együtt haza. Kikísértem az állomásra.Teljesen beidegeltem magam Ágin. Kis hülye.

Már hiányzik Zoli! Olyan soká lesz még nyolc óra!
Nyolckor kimentem Zoli elé, egyedül jött. Bejöttünk, beültünk a klubba. Jó film volt. Aztán G.tanár úr felzavart mindenkit. De akkorát ordított,azt hittem felpofoz minket. A marha!

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: