újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Régi történet 6.

2010. május 9. - Látogatók száma: 20

Február 10. hétfő

Suliban mondták, hogy Zoli lekéste a vonatot, azért nem jött vissza. Délután megnéztem az Elszakadás című filmet. Tetszett. Mikor visszajöttem, mondták, hogy itt van Zoli. Nem keresett.Vacsoránál láttam, de nem mentem oda Hozzá. Utána se keresett. Kimentem cigizni, lent dumáltam Miklóssal, mikor jött. Köszönt, nem mondott semmi különöset, elment. Hetesin megkérdeztem, érvényes-e a pénteki beszólása? Mondta,hogy persze. Aztán később megjegyezte, nem tudja mit mondott. Odahívtam a szintajtóhoz, de nem tudtunk dumálni. Aztán üzentem neki C.G-vel,hogy holnap a húszperces szünetben jöjjön a budiba. Most itt tartunk.
Este kiköltöztem a kondiba a Kiss Zoli Révész kazettáját hallgattam. Nem tudom mi lesz, ill. sajnos nagyon is jól tudom. Olyan szar ez az egész!!
Már megint csak cigarettán élek. Meghalok. Hiányzik Zoli!!

Délelőtt eljöttem suliból, mivel nem bírtam tovább. Zoli nem jött a nagyszünetben, azt üzente, hogy este vacsi után beszélünk. Hát igen… Vacsora előtt találkoztunk. Megmondta, hogy vége. Természetesen azt nem tudta megmondani, hogy miért.
Pepe megkérdezte Zolit miért, azt mondta dömdödöm, meg, hogy sok volt már így is ez az egy hónap. No,lám…. Attila pedig még mindig kitart amellett, hogy csak a szülei miatt volt az egész… No,lám,lám… Én sajnos ebben már nem hiszek.
Este Miklóssal kimentünk a boltba. Vettünk pálinkát, mivel Miklóst kirúgták a koliból. Adott Miki 1 dl pálinkát. Este fél doboz cigi kíséretében megittam. Meg is tette a hatását. Kati tett be a zuhany alá, majd az ágyba. Hülyeségeket álmodtam, fel is riadtam éjjel.

Még ma is ki voltam írva. Zoli kérte a játékot. Majd visszaadom neki. Azért elég szemét gyerek. Barátnőmmel nagyon hülyén viselkedett délelőtt. Teljesen lebunkóztatja magát. Majd idővel remélem rájön, hogy milyen jót is akartam neki.

Vacsoránál odajött Zoli. Mondott valami poént, mire annyit mondtam, hogy dömdödöm. Jó hecc volt, el is ment.
Odaadtam a filmet, amin a szereplésük van Janónak, hogy hívja elő. Ez még jó poén lesz. Meg az is, hogy Zoltán napon lesz a Hair. Gondolom Zoliék inni fognak.

Délelőtt elszenvedtem suliba. Lusta voltam rohanni, ezért csak a négy órás vonattal mentem haza. Zoli nagyon le volt törve egész nap, nem is köszönt, csak délután. Kiderült, hogy kapott egy osztályfőnökit és el akar menni. A marha!

A koliban nagyon unatkoztam, lehívattam Zolit. Nem lehetett vele normálisan szót érteni, csak szívattuk egymást. Aztán feljöttem.
Nem tudom, Zoli mit akar, szerintem igenis szeret még, de önmagának se meri bevallani.

A többiek előtt halálra szívattuk egymást Zolival. Érdekes módon, mikor kettesben maradtunk újra a régi volt. Adott cigit és azt mondta, ne nézzek így rá, mert megfektet! Mondtam, hogy nem félek én attól…. Erre kiment.

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 9. 15:10

megtekintés Válasz erre: RozMar - 2010. május 9. 15:04

Várjuk a következő rész! Ezt ki kéne adni könyvben...:)

A könyv készülőben...úgy tíz éve ;-))
2010. május 9. 15:04
Várjuk a következő rész! Ezt ki kéne adni könyvben...:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: