újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Régi történet 7.

Látogatók száma: 17

Február 17. - március 6.

Suliban rengeteget hülyéskedtünk. Beszéltem Zolival is, helyesebben elmondtam neki egy viccet, amitől teljesen lefáradt.

Suliban mindent megúsztam, különösebb nehézségek nélkül. Rajz órán az ujjammal festettem, mert nem vittem ecsetet. Egész jó lett. Délután kimostam.
Zoliék nem voltak ma suliban. Hm…Nem mentem ma sehova, nem is fogok.

Voltam ugyan suliban, de egyre betegebb vagyok. Írattam fel gyógyszert. Szedem, de már az sem használ. Délután lementünk Katával teát főzni. Zoli és a haverja lent vannak betegszobán. Zotya nagyon beteg, vittem be neki is teát. Este nem tudtam elaludni.

Természetesen nem mentünk suliba. Lementem a betegszobára Zoliékhoz. Sokat hülyéskedtünk, persze azért veszekedtünk is. Délután lementem a dokinőhöz, kiírt a hétre. Azt hiszem betegen megyek a bálra. Este Legyek ura előadás. Adriennel világítunk. Nem lett volna rossz az előadás, de kimaradt a lényeg, így szart se ért az egész. Zoliék nagyon égtek.

Olvasom szorgalmasan a Szilvási könyvet, de egyre jobban begágyulok tőle.
Újra Zoli élményeim vesznek rajtam erőt. Ráadásul hazafele suliból ott ment előttem , de nem vett észre. Talán jobb is…
Süpekkel dumáltam, de úgy látszik mindenkit el akarok riasztani magam körül, csak ordítoztam vele. Aztán jött Zoltán. Olyan szar, hogy mindig fiúval lát, ő meg egyedül van.
Elkezdtünk Istvánnal jókat dumálni. Állati aranyos ez a srác. Zval kapcsolatban pl. teljesen rátapintott a lényegre. Megállapította: Zolinak az a Picúr való, amelyiket itt mindenki ismeri, és nem az a másik, az igazi. Ebben van valami. Soha nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni ezt az egészet.
Este lementem és Csabival karonfogva tüntetően mentem el Zéék mellett. Utána lent beszélgettem Miklóssal, jött Zoli. Na, bumm. Utána megint Csaszival látott. Jóból is megárt a sok alapon, üzent, hogy adjam oda a papucsot és a szívet. Mondtam, hogy keressen meg, ha valami baja van. Megkeresett… Odajött a szintajtóhoz és elmondta bánatát.at. Közben odajött a tanár és mondta, hogy fejezzük be. Zoli ott magyarázkodott neki, hogy mindjárt, meg ilyenek, miközben én: „Kár, hogy el kell menned! Szia.”
Ezzel bejöttem. Utána még visszajött, de nem mentem ki. A tanár annál inkább és elzavarta.

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: