újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Tragédia 2.

Látogatók száma: 58

Ilona félőrülten hallgatta a rendőrt a telefonban.
- Balesetet szenvedtek… a fia… a felesége… a másik sofőr ittas volt… Nem tudni… odavitték őket abba a kórházba!
Juliért még a délelőtt folyamán is küzdöttek, és mikor végeztek, sem tudták megmondani hogy, életben marad-e. Szívét, háromszor is újraindították. Eltörött bordái két helyen is átszúrták a tüdejét. A csípőcsontja háromfelé törött, a jobb lába úgy szintén.
A szülők rettegve ültek az ágya mellett.
- Hol volt az Isten!- mondogatta magában Ilona. Könnye már elfogyott, és csak nézte reménykedve a menye arcát, hátha felfedez valami kis mozdulatot rajta. Erwin arca tele volt zúzódásokkal, a bal szeme nem látszott ki a véraláfutás alól. Szájában kanül volt, a légzésének könnyítése érdekében. A takaró alá is csövek futottak a gépekről, amiket az ágya mellé állítottak. A szemöldökét összehúzta, mintha haragudna. A szája megmozdult, de nem értették, mit mondd. Az agya dolgozott, és Julit kereste! Tibor közelebb hajolt, hogy hátha akkor megérti, mit mondd a bátyja, de Erwin nem szólalt meg többet.
Juli egy emelettel lejjebb feküdt. Arca békés volt, mintha semmi nem történt volna vele, de ezt meghazudtolta a szájában levő cső. Csak egy könnyű lepedő volt ráborítva, mert tüdejéből még csövek álltak ki, elvezetve a felgyülemlő folyadékot. Az orvosok rögzítették a bordáit, és bevarrták a csontok, okozta sebeket is. Gipszágyban feküdt, így rögzítették darabokra törött csípőcsontját. A lába is begipszelve emelkedett az ágy fölé akasztott tartóban. A sebész aprólékos figyelemmel illesztette össze a csontokat. Fiatal nő, ne maradjon sánta! Gépek figyelték életfunkcióit.
Amikor Ilonáék kérdezték, hogy vajon túléli-e, az orvos csak széttárta a karját.
- Nem tudjuk! Ha a következő pár napot túléli, akkor biztos, hogy megmarad!
Még aznap, a labororvos, aki a fiatal nő, vér és vizeletmintáit elemezte, felfigyelt egy adatra!
- Állapotos lenne?- nézte a papírt maga előtt. Gondolt egyet és újra megcsinálta a vizsgálatokat.
Az eredmény ugyanaz lett! A fiatal nő, négy- öt hetes terhes volt! Gyorsan felszólt az intenzív osztályra. Állapotosan nem kaphatott a fiatalasszony akármilyen gyógyszereket, mert a baba fejlődését szem előtt kell tartani!
Ultrahangos készülékkel megnézték a magzatot. A parányi embrió halványan kirajzolódott a monitoron. Az orvos elmosolyodott.
- Te aztán kapaszkodsz az életedért babuci! Vigyázz is magadra, mert édesanyád most azzal van elfoglalva, hogy életben maradjon.

A cikket írta: Babenko

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

az élet mennyire szélsőséges, élet-halál, öröm-bánat
szép írás
:)
Sajnos nap mint nap előfordulnak ilyen szörnyűségek.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: