újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Vigyázz, mert az álmaim megvalósulnak!

2010. május 12. - Látogatók száma: 123

Ne álmodd az életedet, hanem éld az álmaidat!

Szépséges Julcsikám!

Köszönöm a vissza nem térő lehetőségű ajánlatodat! A gesztusod roppant hízelgő a szerény személyem számára. Már beleéltem magam a találkozás izgalmas pillanataiba. A huncut mosolyod, pajkos pillantásaid bizonyára rövid időn belül levennének a lábamról. A csábító hangod muzsika lenne a füleimnek. Óvva intelek attól, hogy felelőtlenül randizz velem, a hosszú, kellemes beszélgetés reményében.

Mert a lehetőséget kihasználnám, a kezedet finoman simogatnám. Közöttünk hamarosan egy bioáramkör jönne létre. A tenyereink, ujjaink begye a kontaktustól bizseregne, talán be is nedvesedne. Magamat ismerve meghívnálak egy ártatlannak tűnő teára, a IX. kerület egyik japán teaházába. Te gyanútlanul elfogadod a meghívást a Gr**n spa, tea-haus-ba, ahová csak klubtagoknak lehetséges a bejárás. Még hangosan gondolkodva meg is jegyzed, hogy mitől fürdő, ez a teaház.

A csengetés több szólamú gongjára Tanika nyit ajtót és mélyen előrehajolva Lock szan-ként üdvözöl. Az előtérben megválunk a kabátjainktól és a cipőinktől, majd Tanikát követve egy kézi szövésű futószőnyegen eljutunk a folyosó negyedik ying-yang jelű ajtajáig. A szoba puritán módon csak tatamival, azon két ülőpárnával van berendezve. A kandallóban lángnyelvek csapnak felfelé. A párkányának két szélén, pedig füstölő teszi keletiesebbé a héttérből szűrődő lány énekével a hangulatot. Te csodálkozva forgatod a fejed mint Én, amikor először volt szerencsém, ehhez a más kultúrához. Éppen kérdeznél valamit, amikor az ajtóban megjelenik Kioko tálcával a kezében, amin két nagyobb fedett csésze és két kisebb helyezkedik el. Közénk helyezi és meghajolva távozik. Az egyik kisebbet feléd nyújtom és a másikat koccintáshoz emelem. A pertunkat szakéval pecsételtük meg, amit zöld, fahéj aromájú teával öblítünk le. Az ajtó újra nyílik, most mindkét gésa bejön, kezükben fürdőlepedővel, köntössel és masszírozó olajjal. A paraván mögött öltözékünket köntösre váltjuk, miközben Ők a fürdőlepedőket párhuzamosan elterítik. Mi elhelyezkedünk azokon, és kezdetét veszi a frissítő masszás. A félórás kellemes „ szenvedés” végeztével széthúzzák a szobát elválasztó rizspapír falat, átjárást biztosítva a négy személynek is kényelmes jakuzzihoz. A masszás okozta fizikai behatásoktól és az ismeretlen közegtől még a szégyenlősségedről is megfeledkezel. Egyébként sem erős fény vesz körül bennünket. Belecsobbanunk a medencébe, aminek tangenton programja autmatikusan kezdetét veszi. A csobogástól kissé hangosan, de végre beszélgetni kezdünk. Témák kimerítésének tengere vár ránk. Én hallgatlak és csak bámulom a habokból elém táruló kívánatos testedet. Észleled a csodálkozásomat, magadhoz vonsz és szemből a combjaimra ülsz. Lágyan elcsattan az első csók. Egymás ajkainak, nyelvének finom harapdálása közben simogatjuk egymást. A bimbóid kőkeményen ágaskodnak, mint az én tagom, amibe a víz alatt kapaszkodsz. A vénuszdombodat megérintve az ízlésesen fazonra borotvált bundácskádat és vérbő ajkaidat kutatom.

Mennyit változott a világ. Az ősember a vastag bundáért vadászott. A mai ember meg beéri már egy tenyérnyivel is, ami ráadásul lukas.

Érzésem szerint a déli vonat, éppen most húzhatott ki a pályaudvarról. Az esti indulásáig még van egy kevés idő, de annál több tenni valónk hátra, nem ártana belehúzni.

De mivel szeretem tökéletesen végezni a dolgomat, ezért kiültetlek a medence szélére és a szétnyíló combjaid közé fúrom a fejem. Nyelvemet alaposan megjáratom az legérzékenyebb felületeiden, sőt még az ajkaid közé is betolom. A csiklód szopogatásának nem tudsz ellenállni és hangos sóhajok, nyögések közepette törsz először a csúcsra.

Miközben örömöd lassan visszaenged a földre, beereszkedsz a vízbe, a combjaimra.
De most kezedbe kaparintva az irányítást, alsó ajkaid közé illeszted és tövig magadba süllyeszted azt. A bizonytalanságodnak betudhatóan, kihúznád de félúton meggondolva visszadugod. Nem is értem valójában mit is szeretnél, de csináld sokáig! A második orgazmusod, éppen egyszerre következett be az enyémmel. Akkor jöttünk rá, hogy a teát nem csak cukorral lehet édesíteni.

A kényeztető, kéjes órák gyorsan szárnyaltak velünk. Majdnem lekésted az esti vonatot is. Kaptál volna a pici lányodtól alapos fejmosást!
A vonat ablakában széles mosolyoddal hoztad tudomásomra a kellemes érzéseidet, amit a "tesz-tosz-teron" vagyis a tesz-tosz-Julcsin felszabadulása okozott. Mindketten nagyon várjuk a elkövetkező közös teázásokat, amikor a kedvenc témáinkba merülhetünk el újra, meg újra. De a "beszélgetésre" valamiért csak levélben találunk módot.

Persze nem ragaszkodom vaskalaposan az eredeti forgatókönyvhöz, a teaházhoz. Ezért csütörtökön legyen nálad fürdőruha és papucs, mivel nem tudok jobb közeget kitalálni a délelőtti, első randevúra, mint a termálvíz bársonyos simogatása...

Remélem az ízlésesen tálalt álmommal nem inzultáltalak!
Nem tartom magam szexmániásnak, csupán a képzeletemnek tudok nehezebben határtszabni.

Puszi: Zoli

A cikket írta: Lakyluck

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: