újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Padlizsántorony

Látogatók száma: 72

A fiú tesóm vegetáriánus és ha jön minket meglátogatni mindig kitalálok neki valami fincsit . Szereti a zöldségeket és a sajtot is mindenféle formába (én is ) :) Én nem vagyok vega de én is szeretem a zöldségeket és a párom is ezért ez az étel is kedven

Hozzávalók :
2 db padlizsán
4 húsos ,kemény paradicsom
30 dkg mozzarella sajt
só ,és őrölt bors
olívaolaj
1 csokor friss bazsalikom


A padlizsánokat vágd ujjnyi vastag szeletekre , sózd -borsozd .
A paradicsomot és a mozzarellát is karikázunk .
Egy tűzálló tálat kenjünk ki vékonyan olívaolajjal . A háromféle anyagból építs " tornyokat"
de úgy hogy mindegyik alá tegyél egy kis bazsalikomlevelet .
A kis építményeket állítgasd a tálba ,és tedd előmelegített sütőbe .
200 C -on 25 -30 perc alatt süsd meg .
Akkor jó ,ha a sajt elolvadt. Melegében kínáljunk .
Jó étvágyat.
..........



Padlizsán : Hosszúkás alakú ,jellegzetesen lila színű. A mediterrán konyha egyik legfontosabb alapanyaga és nem csupán különleges íze miatt , hanem mert rendkivül sokféleképpen elkészíthető és szinte bármilyen nyersanyaggal könnyen kombinálható .

A cikket írta: cuki1

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

fordított időrendi sorrend

Elmentve!
:)
Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi
Magdika! Várom remélem megosztod velünk mielőtt, mert - igaz nem én főzök nálunk - a férjem a főszakács és szereti az új recepteket. üdv Orsolya

megtekintés Válasz erre: BanMagdi

Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi

Én is várom a receptet :)
Picit várnotok kell, mert fennforgás van nálunk, tegnap nagy vihar volt. Minjátr megyek eltakarítani a romokat. Addig is puszi Nektek Magdi

megtekintés Válasz erre: BanMagdi

Picit várnotok kell, mert fennforgás van nálunk, tegnap nagy vihar volt. Minjátr megyek eltakarítani a romokat. Addig is puszi Nektek Magdi

Magdika lényeg, hogy nektek nem lett bajotok! Vigyázzatok magatokra! üdv Orsolya
Igen az a lényeg hogy nem esett bajotok.
Mifelénk is nagy vihar volt .
Olyan félelmetesen villámlott és dörgött .
.........

megtekintés Válasz erre: cuki1

Igen az a lényeg hogy nem esett bajotok.
Mifelénk is nagy vihar volt .
Olyan félelmetesen villámlott és dörgött .
.........

Cuki! Nálunk tovább vonult, de amíg villámlott, hú azt hittem összeesek olyanokat dörrent. Most is lóg a lába, de csak átvonulnak a felhők. pusz Orsolya
Én is féltem . Már süthetne a nap.

megtekintés Válasz erre: BanMagdi

Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi

Én is akarom a receptedet BANMAGIi..... Puszi nektek
:)

megtekintés Válasz erre: cuki1

Én is féltem . Már süthetne a nap.

Mindjárt vége a nyárnak és alig sütött a nap.
Igen sajnos:(
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: