Rakott édesburgonya (Batáta)
Látogatók száma: 44
Kaptam egy tündéri kis fedeles tepsit és ismerkedem az édesburgonyával, így kipróbáltam rakottan.
Az édesburgonyát (egy termetes darab volt), megpucoltam,felkarikáztam.
Fél nagyobb hagymát felaprítottam szálasra.
1 pár virslit is felkarikáztam.Ezeket egy tálban összekevertem.
Fűszereztem úgy mint a hasábosan sütöttet.(Kevés grillfűszer,só,bors,egy kiskanálnyi chiliszósz)
Tepsibe terítettem,ment még hozzá egy kis paradicsom felszeletelve és egy kis mozarella .
Lefedve ment a sütőbe kb 20 percre.Ekkor levettem a takarást és meghintettem reszelt sajttal.
Ha a sajt rásül kész is.Ez nekem két adag.
A hozzávalókból ami éppen nincs elmaradhat vagy helyettesíthető mással.
A cikket írta: Anyu
Hozzászólások
Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.