újabb események régebbi események további események
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Megemlékezés

2016. szeptember 11. - Látogatók száma: 49

Tisztelt egybegyűltek, kedves ismerősök, jó barátok!

Szomorú szívvel állok itt, hogy végső búcsút vegyünk a mi drága szerettünktől! Mint azt mindnyájan tudjátok, szegény hirtelen erőszakos halállal elhalálozott! A sors közömbös és kegyetlen, ilyenné lett a világ, mára már semmin sem csodálkozunk! Ha valahol látunk egy élet elleni cselekményt, inkább szemlesütve eloldalgunk onnan, mintha nem is történne meg, pedig jól tudjuk, hogy egyre vadabb és erőszakosabb lett a világ! Ez ellen pedig csak összefogással lehetne tenni valamit!
Aki miatt most összegyűltünk, - tegnap még köztünk élt! Még élhetett volna bőven, az életkora legvégsőbb határáig, de úgy látszik, ezt dobta neki a szeszélyes sors! Vidáman, életerősen, játékosan, telve tervekkel élt köztünk, és mára már hidegvérű gyilkosság áldozata lett! A gyilkosa előre megfontolt szándékkal követte el tettét, de ez sem volt elég neki! Miután elvette az életét, feldarabolta az élettelen testet, és a darabjait külön - külön becsomagolva, azokat elrejtette! Szörnyű tette után, - mint aki jól végezte dolgát, elindult haza. Attól nem kell félnünk, hogy tettéért lelkiismeret furdalása lesz!
Most pedig egyperces néma gyásszal, felállva emlékezzünk meg a szívünknek oly kedves halottunkról, és utána kezdjük meg a halotti tor elfogyasztását! Fogyasszunk csak bátran, mert sok van mindenből! A frissen sültek, lacipecsenyék, kolbászok mellé pedig jóféle borokat fogyaszthatunk, akár fröccsnek, akár tisztán! Aki pedig pálinkázni akar, - az is van bőven! Nos, akkor jó étvágyat mindenkinek!

A cikket írta: emillio

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. szeptember 14. 16:28
Hahahaha...Jól megírtad, kedves Barátom!


Pusszantalak: Yolla
2016. szeptember 11. 15:41
Szóval megírtad a nekrológot Virág malackáira emlékezve:) Jó kis bio termék lett belőlük.Te meg nagy vagy!:D
Pusz
2016. szeptember 11. 15:03
Kész ehető horror, ráadásul az életből vett..Azért én egy darabig nem eszem disznótorost.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: