újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Szinte minden rendben

2018. április 26. - Látogatók száma: 45

Rémálommá vált minden és egyre rosszabb gondolataim voltak!

Bár, ha visszagondolok az elmúlt napokra itt-ott elmondtam, nem vagyok jól. Persze már mindenki megszokta és egy legyintéssel elintézik, mikor voltál jól?
Ilyen-olyan kínok gyötörtek, már pedig a tennivalókat nem lehet elodázni, végszükségletként, csak bekapok fájdalomcsillapítót, nem erőset, de ami bevált. Egy hétnél tovább sosem szedem és csak akkor kezdem újra, ha már ismét nagyon muszály.

Vasárnap reggel rettenetes görcsökre ébredtem fel, a hasam mintha belülről pumpálták volna, iszonyat volt. Nem volt elég, hogy napok óta fájt a gyomrom, leginkább evés után, az étvágyam is szép lassan eltűnt, a gondolat, hogy egyek valamit, máris hányingerré vált.
Annyira nem szoktam pánikolni, de az többször eszembe jutott, hogy a tavasz és az ősz kihozza, előhozza a gyomorfekélyt. A többi igen kellemetlen tűnet is azt sugallta, valami nagyon nincs rendbe. S mindemelett, amiről valahogy nem akartam tudomást venni, majd elmúlik címszó alatt; a kiütések sokasága és a viszketés miatt egyre elviselhetetlenebb lett minden, azaz a többi tünet is.
Rossz közérzet, majd szédülés; felállítottam magamnak egy sajátos diagnózist!

Így ezek után, csak az fogalmazódott meg bennem a reggeli elviselhetetlen kínok mellett: mindent csak az egészségügyet nem!
Hála az eredeti fájdalmaim már elviselhetővé váltak, ezért a fájdalomcsillapítót már este sem vettem be, sőt a reggelit is ki akartam már hagyni és akkor, csoda tudja miért (talán valaki súgott), megnéztem a gyógyszer leírását. Amít lehet mellékhatásként átélni, én mindent produkáltam.
Ma már reggeliztem, nem akartam minden áron fölbukni, a hányinger sem kínoz, a gyomrom sem fáj, csak a megszámlálhatatlan, szinte elviselhetetlenül viszkető kiütés kínoz, ami egyelőre még szaporodik. Kaptam rá hintőport, ami nem sokat ér, egyelőre várok, bár fogalmam sincs mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a gyógyszer és akkor elmúlik minden kellemetlenség.
Ha visszagondolok minden alkalommal, amikor el kezdtem szedni a gyógyszert hasonló tünetek mindig voltak, de egyre kellemetlenebbek lettek.

A cikket írta: D Klári

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: