újabb események régebbi események további események
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
15:32
AYHvengBKrtydiP regisztrált a weboldalra
04:50
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:36
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:35
Virág módosította a cikkét
13:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:52
charleshicktw regisztrált a weboldalra
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Promóció

Családi hétvége

2010. április 16. - Látogatók száma: 59

Napokban kezembe került egy szórólap, mely kellemes kikapcsolódást ígért a hétvégére. Összeszedtük a család apraját-nagyját, a nagyikat is és elmentünk megnézni, mi ez a csoda.

Egy új hideg gyümölcsös desszertet ígértek, mely nem tartalmaz tartósítószert, levegőt, színezéket és ízesítőt, mint a fagylalt vagy a jégkrém. Mindemellett arcfestést, hajtogatós lufit és pónifogatos kocsikázás is járt. Gondoltam itt az idő egy kellemes családi napra.
Izgatottan készült mindenki. A gyerekeket ugyan a program, a lufi és az arcfestés is izgalomba hozta, de mégis csak arra az új valamire voltunk a legkíváncsibbak mindannyian.
Amikor megérkeztünk nagyon kedves hölgyek fogadtak, egyenruhában, kellemes, tiszta környezetben. Megszólították a gyerekeket és miközben kedveskedve festették arcukat, hajtogatták a lufit, néhány szóval bemutatták azt a bizonyos új terméket.
Megtudtuk, hogy -197 celsius fokon készül, teljesen kiszorítva belőle a levegőt, emiatt a furcsa állaga. Közben mutatták is, a kis golyó alakú valamit, ami leginkább drazsé cukorkához hasonlított. Miközben kiskanálnyi ingyenes kóstolót kínáltak, tovább sorolták a tudnivalókat. A desszertet -35 fokon adják a kezünkbe, kicsi papírtálban, illetve baseball formájú műanyag sapiban. Hat színből (sapi) és nyolc ízből választhattunk.
Alig vártuk, hogy kezünkbe vehessük ezt a csodát, ami ahogy a szánkba vettük, szinte odatapadt a nyelvünkhöz, tehát nem fordulhat elő, hogy a gyerekek hidegen lenyeljék, így torokbántalmakat sem okoz.
Ahogy elkezd olvadni a szájban és kibontakozik a desszert íze, az valami csodálatos! A csokoládé olyan, mintha csokit szopogatnánk, a gyümölcsös ízek pedig a valódi gyümölcs ízét idézik.
Miközben elkészült az arcfestés, megkaptuk az ajándék lufit, kíváncsi gyermekeink rengeteg kérdést szegeztek az eladó hölgyekhez, akiken látszott felkészültségük, mosolyogva állták a rohamot és mindenre válaszoltak.
Kiderült az is, hogy a termék friss tej és/vagy tejszín hozzáadásával készül, kivéve a lime ízt, amely nem tartalmaz tejet, így tejérzékenyek is fogyaszthatják.
Miközben elfogyasztottuk adagjainkat, megérkezett a póni fogat, mellyel tettünk egy kis városnézést.
Azt sajnáltuk csak, hogy a dédi nem tudott velünk jönni, de kiderült, hogy a terméket egy speciális termoszban is megvásárolhatjuk, mely 2 órán át megőrzi a desszert állagát. Külön öröm volt, hogy ezért nem számoltak fel külön költséget.
Élményekkel teli nap volt.

A cikket írta: MindenHatÓ

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: