újabb események régebbi események további események
11:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Égi tüzijáték...

2016. augusztus 7. - Látogatók száma: 52

Régi vágyam teljesült, és talán a lányom, és a vendégünk is így gondolta, hogy egy napot kint töltsünk a szabad ég alatt.

Augusztus 5-e, péntek egy igazi, hamisítatlan nyár volt. El sem tudtam volna képzelni ezt a napot másként, mint a szabad ég alatt tölteni, hármasban, amit sok előkészület előzött meg. Az idő erről gondoskodott. De minden egyébhez, hogy jól is érezzük magunkat, mi kellettünk, a három grácia. E nélkül egy élménnyel kevesebbek lennénk ma.

Régi vágyam teljesült, és talán a lányom, és a vendégünk is így gondolta, hogy egy napot kint töltsünk a szabad ég alatt, nem sietve, rohanva, le ne késsünk valamiről hazafelé. Nem mintha ezt nem lehetett volna megtenni bármely más napokon is, egy évet váratott magára ez a szieszta, de az nem lett volna ugyanaz. Ünnepeléshez kötve ez több volt annál, nem jöhetett volna össze így.

Amikor már minden együtt volt, adott a kikapcsolódáshoz, semmi sem árnyékolhatta volna be a napot, csak a hűvöset adó fák lombja, amit pedig nagyon kiélveztünk, szembesültem azzal, hogy otthon felejtettem a legfontosabbat, a csipetkét. Nosza, pótoltuk e nagy mulasztást.

Igazi fénypontja mégis az volt e napnak a finom bográcsgulyás után, immáron csipetkével, a pezsgőzéssel egybekötött, tücsökcirpelős, tábortüzes estét követően, a késő este érkezett, és éjszakába nyúló, majd reggelig kitartó égi tűzijáték szélviharral, villámlással, dörgéssel.

Áldottam apámat, a volt társamat, akik gondoskodtak róla, hová is húzódjunk vissza, ha már nagyon muszáj. Márpedig az eső elől az egyetlen biztonságos menedéket a kis ház és a terasz nyújtotta, ami megtartotta a nap melegét és attól kezdve, hogy mindenki megtalálta a helyét, csak ennek az égi tűzijátéknak szentelhette a figyelmet nem mindennapi élményt hordozva utána magunkban. Még a szomszéd szabadon hagyott kutyája is nálunk talált menedéket, percre sem hagyva magunkra bennünket, egész éjszaka őrizte a házat és annyi szeretetben volt része általunk az este folyamán, mit még talán a gazdája sem adott meg számára.

A cikket írta: zsoltne.eva

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. augusztus 8. 07:24

megtekintés Válasz erre: herdika - 2016. augusztus 7. 13:33

Nagyon örülök, hogy jól sikerült az együtt töltött napotok!:) Legyen sok ilyen még égi ajándékkal vagy nélküle!

Köszönöm a figyelmedet! :-)
Ez a kis szösszenetem, a "Szieszta" folytatásaként, azt hiszem hűen visszaadta... még elmegy. Égi ajándék nekem, ha olvastok, a nélkül is ajándék, de nem az igazi... :-)
2016. augusztus 7. 13:33
Nagyon örülök, hogy jól sikerült az együtt töltött napotok!:) Legyen sok ilyen még égi ajándékkal vagy nélküle!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: