újabb események régebbi események további események
00:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:24
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
12:50
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:25
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:40
Pinokkió módosította a cikkét
13:30
Pinokkió új cikket töltött fel
08:47
Pinokkió módosította a cikkét
00:21
Pinokkió új cikket töltött fel
00:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
08:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
21:24
Robertker regisztrált a weboldalra
01:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:30
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kamionos találkozó

2010. május 4. - Látogatók száma: 217

Kamionok! Nincs olyan ember akit hidegen hagynak. Ki utálja őket, a nagyságuk miatt, ki szereti és csodálja az emberi elme találmányát. Elhivatottság kell ehhez a szakmához!Aki a pénz miatt ül fel a vasra, az gyorsan kikopik belőle.

Nyüzsgés, dudaszó, tolató, induló, vagy éppen megálló hatalmas vasak. Ez az a nap, amikor a nagy vasak vezetői csak szórakozás miatt ülnek be a fülkébe. És megy velük a család apraja nagyja is.
Mi is készültünk, de Apus kint ragadt Németországban. Aztán a húgommal mégiscsak kimentünk. Egyrészt mert imádom ezeket a hatalmas járgányokat, másrészt nagyon sok barátunk is ott volt, és velük mindenképpen találkozni szerettem volna!
Felhívtam Vicust.
- Merre vagytok?
- A bejárattal szemben egy ronda sárga MAN mellett megtalálsz bennünket!
Elköszöntem.
Azon gondolkodtam, vajon hány sárga MAN lesz ott, mert nem egy ritkaság az említett járgány.
Győrszemerénél már sárga pólós férfiak igazítottak útba. Húgom jött el velem, mert ő még nem látott ilyent. Egész ott létünk alatt a kamionok között keringett. Már messziről megláttam a társaságot, akikkel olyan jót mulattunk a nyáron, Balatonedericsen, a Truckware találkozó idején.
„Kisfirkás”, a szuperszakács, „David” az örökmozgó, a kopasz ember, akinek a hívóját most nem illik kiírni, de egy bizonyos női lökhárító imádása utal, úgyhogy most nevezzük csak Zsoltinak. „Tüdő” a nagydarab Balaton réme, aki miatt tavaly cunami riadó volt Siófokon. :))) „Bohus”, akinek ez a találkozó nem végződött annyira jól (elveszett a kocsi kulcs). „Ajkai Zoli”, aki olyan vékonyka, hogy számomra komoly fejtörést okozott, vajon hogyan cibálja le a ponyvát a pótról rakodáskor. A „Spoky” testvérek, Vicus (Spoky-mama) fiai.
A lányok, Vicus, Mamaleone, Tündibündi, Viktorna akinek a rangja „Tüdő húga”, és Tüdő barátnője, aki maga is egy nagy vas nyergében keresi a kenyerét. A másik sofőrnő Gyöngyi, sajnos szintén munkában, így ő sem volt jelen. Hiányoltam csibészes kis mosolyát! :(
Megtaláltuk az említett ronda színű kamiont, amely mögött már fortyogott a finom csülkös bableves, Bohus és a szuperszakács barátunk jóvoltából. Megkóstoltuk Vicus finom zserbóját, amelynek híre van!
A színpadon együttes gyakorol, de ez a sofőröket nem zavarta. Minden kamion mellett csoportok álldogáltak, részint a barátok, részint bámészkodók. Némelyik fülkébe ilyenkor az is felülhet, aki nem sofőr. A gyerekek imádják, nem tudom ilyenkor hány apró fejecskében fogalmazódik meg a gondolat, hogy kamionsofőr lesz belőle nagykorában.
Megtudtam, hogy ma kamionos lánykérés is lesz! Vicus fia most fogja megkérni a menyasszony kezét. „TIR- kisasszony” nem tudja mi vár rá, mert Zsolti már szervezkedik a színpad közelében.
A Spoky kamionba bekukkantva látom az utánpótlást, cumival a szájában, apja lábai alatt. :)))))))
Én is sétára indulok a vasak között. Utolérem a húgomat, amint egy kék Peterbildet bámul. A hatalmas csőrösök olyanok a többi között, mint az előkelőséget. Európában nem sok futkározik belőlük az utakon. A legtöbb bámészkodó mindig itt van.
Egy kis időre kiürült a tér, mert megszólaltak a kamionkürtök és bemutató utazásra indultak a gépek a faluba. A kamionhúzó versenyt a Truckware- csapat nyerte, a gyorsulási versenyt meg az egyik barátunk!
Ezúton is gratulálok nekik!
Késő éjjelre járt, amikor lassan kiürült a tér. Mindenki hazafelé indult. Az idei találkozó is meghozta az eredményét. Barátok találkoztak, és mulattak együtt. Útközben legfeljebb csak a parkolókban, vagy CB-rádión tudnak egymással beszélgetni.
Balesetmentes vezetést kívánok mindenkinek!

A cikket írta: Babenko

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 7. 11:50

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2010. július 6. 23:28

Ez tényleg nagyon jó:-)
Pussz,
Tündér

Köszönöm Tündér! :)
2010. július 6. 23:28
Ez tényleg nagyon jó:-)
Pussz,
Tündér
2010. május 7. 20:15
Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!
2010. május 5. 11:22
Szegeden is szokott lenni kamionos tali!
Már annyiszor elterveztem, hogy kimegyünk...mindig elmarad valamiért.
Jó buli lehet!!
2010. május 5. 06:53
Nagyon jóó! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: