újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Szombat esti láz

Látogatók száma: 52

Élvezhető műsor, amely minden korosztályhoz szól.

Nem tudom, hogy vagytok a televízió műsorokkal, de nekem már lassan csak a könnyű, limonádé műsorokat van kedvem nézni, mert többnyire az egy lövés tizenkét halott tartalmú filmek és a gubancos családi viszonyokat, szerelmi cselszövéseket felsorakoztató sorozatok uralják a műsoridőket, a tudományokhoz már nincs türelmem, az állatvilág is érdekes, de nincs kedvem sokáig mellettük időzni.

Egyszóval a Szombat esti láz szórakoztat, könnyed, és mint minden versenyen, itt is minden héten kiesik egy pár.

Aki nem látta egyik részt sem, tudnia kell, hogy itt hivatásos táncosok és civilek alkotják a párokat, már amennyire civilnek tekinthető egy énekes, egy színésznő, vagy egy televíziós egyéniség.

A mostani szériában Szilveszter gazda, egy másik, feleséget kereső műsor szereplője, részt vesz a műsorban és eljut egészen a döntőig.

A pontozási rendszer lényege, hogy a négyfős zsűri pontjai alapján kialakult sorrendet korrigálják a néző szavazatai alapján kialakult sorrenddel, és a legkevesebb pontszámot elérő páros, minden adás végén, kiesik a versenyből.

Láss csodát, Szilveszter gazda, a harmincas éveiben járó, mackós alkatú, a fizikai munkából adódó mozgáskultúrával rendelkező mezőgazdasági vállalkozó, bejutott a hármas döntőbe, elsősorban a nézők szavazatai alapján.

Számomra egyértelmű, hogy ez nem más, mint egy mai modern mese, amely minden más meséhez hasonlóan azt sugallja, hogy a nép egyszerű gyermekeként ma is lehet modern királysághoz jutni, népszerűségre és országos ismertségre szert tenni.

Nincs bajom Szilveszter gazdával, mert egy tiszta szívű, tisztességes, dolgos ember, de a társastánchoz annyi az affinitása, mint nekem a harangöntéshez. Másként fogalmazva úgy illik a műsorba, mint elefánt a porcelánboltba.

Ha jobban belegondolok, tisztes gázsit kap, jól lehet, majdnem annyit, mint az előző évi munkájának a nyeresége, ezért már érdemes csetleni-botlania szombatonként a táncparketten, továbbá a televíziós csatornának is jól jön, ha miatta növekszik a műsor nézettsége.

Ily módon, mint a mesében, mindenki jól jár.

A néző is, mert azt az illúziót kapja, hogy lám, akár ő is lehetne a helyében.

Panem et circenses!

A cirkusz már megvan!

A cikket írta: Yolla

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Szia Yolla!

Félelmetes a téma választásod! Mármint azért, mert hasonló gondolatok forogtak a fejemben nekem is egy másik műsorral kapcsolatban.

Panem et circenses!
A cirkusz már megvan!

Annyi különbséggel, hogy nálam a fenti két sor került volna az elejére és késleltetett expozícióval indult volna a dolog.
Így ezt a témát hanyagolom és a szociopaták, illetve az antiszociális egyénekről írnék egy értekezés.
Szép napot!

pusz
Juli
 
Sajnos a digi nem kötött szerződést a mai napig az rtl2-vel, vissza nézni a netről meg még nem volt időm egy részt sem.. így nem tudok hozzá szólni..

De az ilyen műsorokban pont az van, mint a nagy duettben is, hogy egy profi, egy amatőr adja elő, amit betanult, legyen az dal, akár tánc..

Pedig a mentő szóvivő Győrffy Pálra kíváncsi lettem volna..
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: