újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Több, mint játék…

2016. április 28. - Látogatók száma: 59

Most miért csodálkozol azon, hogy engem sokkal jobban érdekel, ami e mögött van, mint az, hogy ez csak egy játék?…

1.

Ha azt nézem, hogy még tétje is van, nem kevés, de a kevesebb is elég lenne, mint ami annak a markát fogja ütni, aki kibírja ezt a három hónapot, annak minden ódiumával, megpróbáltatásaival együtt…, a végére vagy el tudja hitetni, hogy egy jó gazda, vagy egy gazdasszony válhatna belőle,... azt a szerepet, amit osztottak neki, de közben másként alakult, mégis jól játszotta, vagy nem,… ha engem kérdezel, már most el tudnám dönteni, kinek adnám a stafétabotot, pedig még a felénél sem tartunk a Farm-on töltött időnek.

Megismerni valakiket a gazdaságon belül emberileg, jó- és rossz tulajdonságaival együtt, a munkához-, egymáshoz való viszonyulásán keresztül, hamar kiderül ám, mit bír el az ember?! Hogy mennyire jó az alkalmazkodó- és tűrőképessége a személynek, mennyire tudja tolerálni a másikat, a legszélsőségesebb menyilvánulásokat is figyelembevéve,… ha valakinek nem tetszik a fizimiskája, az egyénisége, a hozzáállása, egyáltalán a jelenléte is mérgezi a levegőt, és szúrja a szemét egyik, vagy a másik, esetleg a legtöbb játékosnak… és ennek hangot is ad, és ha már az sincs, valamilyen módon kifejezésre juttatja, mint pl.

Nincs helye tettlegességnek, mert kiesik a játékból, abban a pillanatban a szereplő, ha nem bírja cérnával és úgy becsületesen odavág egyet, mint tettem volna én a legelső alkalommal, amikor belegázolnak a lelkivilágomba és olyannyira megsértenek, mint Attilát sértette meg Norbi, amikor már nem volt több szava, csak nyála és szabályosan leköpte őt… Attila, miután letörölte a nyálat, tett egy fenyegető lépést feléje, majd szitkozódások közepette odébbállt…Tudta jól ugyanis, hogy akkor a játéknak részéről egyszer s mindenkorra befellegzett… Szabály, az szabály! Viszont az én, mint néző szemében akkor Attila személyisége, viselkedése Norbival, a nála sokkalta fiatalabb és szemtelenebb játékossal szemben nagyot nőtt! Hogy közben távozóban mit is mormoghatott magában Attila, azt sajnos nem lehetett érteni, mert a műsor egyik fő hibája, ami végigkíséri, hogy a néző füléig nem jut el minden hangfoszlány, bármennyire is szerették volna tökéletesre vinni, pedig a látványosságon túl - most már elmondhatom - erre kellett volna a legfőbb hangsúlyt fektetnie a műsor készítőinek… Mert képzelőerőm azért van és kikövetkeztetni is lehetett…, valami olyasmit ígért a vele szemben ilyen undorító módon eljáró Norbinak, ezt véltem leolvasni a szájáról, vagy csak szerettem volna ezt hallani?!… - Kint találkozunk mi még! Ez már több, mint játék!

Kettejük párharca még nem dőlt el és ezt az incidenst leszámítva talán sohasem fogják elfelejteni, és valahol majd egyszer a kinti világban sor kerül ennek tisztázására, ki tudja, talán a legjobb barátokká, nem pedig ellenségekké válnak… de az események sodrása magával vitt, így a figyelmemet már egészen más jelenségek vonták el róluk egészen Cintia felé, akinél, nő létére mocskosabb szájú, undorítóbb egyéniséget nem hordott föld a hátán. Csak, ha megszólal is, kiesik a kanál a kezemből… Semmihez sem ért. Semmit nem akar. Senki véleménye nem érdekli. Öntörvényű, elkényeztetett vidéki liba. Azon gondolkodom, ha a viselkedését és a hozzáállását látom, vajon ő miért jelentkezett ebbe a műsorba? Hogy mindegy mit, csak beszéljenek róla? Vagy, hogy a piercingjeit és a tetoválásait megmutathassa a nagyvilágnak?
Egyetlen mondata még itt cseng a fülemben: - Nem barátkozni jöttem ide!

folyt.köv.

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. május 5. 08:00
A hatodik kiválasztáson Norbival szemben, Cintia került ki győztesen. Norbi feladta, több, mint két órán keresztül csüngtek egy oszlopon, amire csak fel tudtak mászni, de le már csak csúszva... Egyetlen keskeny perembe, rovátkába kellett kapaszkodniuk kézzel, lábbal...
2016. április 29. 09:01
Persze, hogy nem bírt el két marhával - belátta... segíteni kellett volna neki, de olyan fafejű, makacs,... megértettem őt. Más, mint a többi... Miért engedte őket ki? Látták az ablakból, de csak "pofáztak", azon kívül senki se mozdult rá... egyedül én izgultam a képernyő előtt, mígnem valakinek végre eszébe jutott, hogy segíteni kéne Attilának... Nem nehéz rájönni innen kívülről, hogy miért haragszik annyira mindenkire?... Ő az, aki a játék mellett a feladatokat is komolyan veszi, legalábbis a játékon túl, igyekszik...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: